Luna septembrie este premium la Focus Sat TV, cu „Pedagogul” și „ZeroZeroZero”

De: Ana Obretin / 07.09.2021, 13:55

Focus Sat TV continuă și în luna septembrie difuzarea serialelor europene premiate distribuite de Canal+. Premierele lunii, care sunt difuzate în serile de luni și joi, sunt sezonul secund al serialului „Pedagogul” și noua serie „ZeroZeroZero”.

Astfel, pe 9 septembrie, de la 21:30, are loc premiera celui de-al doilea sezon al serialului „Pedagogul/ The Teach”, difuzat în premieră în România, care scoate o foaie de hârtie și așterne povestea unui nou sistem educațional corupt și bolnav, cu nevoie de o lecție din partea profesorului Paweł Zawadzki. După primul sezon care a doborât recordul de audiență pe Canal+ Polonia, premiat cu două trofee importante ale Academiei de film poloneze, serialul thriller „Pedagogul” revine cu opt episoade, în regia lui Lukasz Palkowski („Gods”, „Rezerwat”) și Maciej Bochniak („Disco Polo”), potrivit unui comunicat remis Apropo de Focus Sat TV.

Acțiunea acestui sezon răspunde unor întrebări rămase în aer la finalul sezonului întâi și îl obligă pe profesorul Paweł Zawadzki (Maciej Stuhr) să accepte un post la catedra unui liceu de elită din Wroclaw. La scurt timp după ce începe să predea, Pawel descoperă adevăratele motive pentru care a fost pus în funcție și că numele de prestigiu al instituției este doar o fațadă care ascunde un joc criminal. Dar cine altcineva poate face o investigatie ca la carte dacă nu profesorul Paweł Zawadzki? La fel de surprinzător, alert și profund, sezonul al doilea îi păstrează în poveste pe actorii Szymon Piotr Warszawski, în rolul agentului Radek Kędzierski, pe Katarzyna Dabrowska, în rolul Martei Mirska, iubita lui Paweł, și actrița Paulina Szostak, interpreta elevei Ewelina Rozlocka, căreia Paweł îi oferă o nouă șansă la viață.

23 septembrie este data la care începe serialul „ZeroZeroZero”, difuzat de la ora 22.00. Creat de Leonardo Fasoli, Mauricio Katz și Stefano Sollima, lansat în 2019, filmat în 148 de zile pe trei continente, serialul este recunoscut pentru sinceritatea brutală cu care redă călătoria unui transport de cinci tone de cocaină din Mexic până în mâinile unui puternic cartel italian aflat în pragul unui colaps financiar. Reprezentând un gen dominat deja de producții celebre precum „Narcos”, „The Wire”, „Breaking Bad” și „Traffic”, această minisaga, pe jumătate thriller pe jumătate dramă de familie, are un mare atu: prezintă afacerea cu droguri din trei perspective diferite – beneficiarul (cartelul din Calabria condus de vârstnicul Don Minu permanent sabotat de nepotul său ambițios), distribuitorul (cartelul din Mexic condus de Manuel Contreras, fost lider din armata Fortelor Speciale) și intermediarul (familia Lynwood formată din patriarhul Edward (Gabriel Byrne), fiica isteață și descurcăreață Emma (Andrea Riseborough) și fiul plin de slăbiciune și nesiguranță  Chris (Dane DeHaan).

Din distribuție mai fac parte actori ca Giuseppe De Domenico, Diego Catano, Adriano Chiaramida, Francesco Colella, Harold Torres .

CITEȘTE ȘI: Focus Sat TV va difuza sezonul al doilea al thrillerului politic „Baron Noir” din 26 iulie

Foto: Focus Sat TV