Lupescu-adeptul sistemului de campionat primavara-toamna

Apropo.ro / 08.05.2004, 13:55
Lupescu-adeptul sistemului de campionat primavara-toamna
Antrenorul echipei FCM Bacau, Ionuț Lupescu, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presa, ca este adeptul sistemului de campionat primavara-toamna, în care toate meciurile sa se dispute în nocturna, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Consider ca varianta cea mai buna

Antrenorul echipei FCM Bacau, Ionuț Lupescu, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presa, ca este adeptul sistemului de campionat primavara-toamna, în care toate meciurile sa se dispute în nocturna, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Consider ca varianta cea mai buna este sa jucam în sistem primavara -toamna, cu meciuri în nocturna, pe terenuri bune și cu spectatori mulți. Mi-aș dori sa avem o liga naționala, în care toate echipele sa aibe stadioane cu nocturna. Din pacate, la Federația Româna de Fotbal nu se dorește acest lucru. Nici UEFA nu este fair-play, atîta timp cît cei mai mulți bani merg la echipele bogate din vestul Europei”, a spus Lupescu.

Ionuț Lupescu a adaugat ca în Liga Campionilor ar trebui sa evolueze numai campioanele naționale, indiferent daca sînt din est sau din vest.

Mediafax