Lupescu, boss la Dinamo! (Prosport)

Apropo.ro / 23.01.2009, 10:18
Lupescu, boss la Dinamo! (Prosport)
Borcea insista de un an pe langa Lupescu sa se retraga de la federatie pentru a deveni numarul unu la Dinamo, scrie Prosport.

Lupescu l-a refuzat insa de tot atatea ori pentru ca doreste sa duca la capat munca inceputa la federatie.

Este de notorietate ca Ionut Lupescu si Cristi Borcea sunt foarte buni prieteni. Isi fac vacantele impreuna si vorbesc foarte des. In acest context, intentiile lui Borcea vizavi de Lupescu sunt strans legate de Dinamo. Astfel, presedintele din „Stefan cel Mare“ intentioneaza, lucru deja declarat, sa se retraga in curand din functia executiva si sa joace pe mai departe doar rolul de actionar al clubului. Borcea il vede pe Lupescu drept inlocuitorul ideal pentru postura de presedinte executiv.

Deunazi, directorul general al FRF ne-a dezvaluit ca a primit in mai multe randuri o oferta concreta de la Cristi Borcea de a pleca de la federatie pentru a prelua sefia lui Dinamo. „I-am spus lui Cristi ca ma maguleste ideea de a fi presedinte la Dinamo. Am refuzat insa, pentru ca vreau sa duc pana la capat treaba inceputa la federatie. Apoi mai discutam”, ne-a spus Lupescu. In conjunctura in care, dupa cum ProSport a dezvaluit in exclusivitate in editia de ieri, relatiile dintre Mircea Sandu si Ionut Lupescu au inceput sa scartaie, Dinamo poate deveni o varianta pentru actualul director general al FRF.

"Si acum, daca vine, ii cedez locul meu! La Dinamo este si va fi binevenit la orice ora, pentru ca este «caine» adevarat" – Cristi Borcea, presedinte executiv Dinamo

Mai multe detalii despre o eventuala numire a lui Lupescu la Dinamo, pe Prosport.ro.

 

Sursa foto: Prosport