Lupescu: Copos ar trebui sa termine cu presiunile

Apropo.ro / 19.12.2007, 12:52
Lupescu: Copos ar trebui sa termine cu presiunile
Ionut Lupescu spune ca George Copos ar trebui sa nu mai puna presiune pe arbitri si sa se concentreze numai pe fotbal

Directorul general al FRF, Ionut-Angelo Lupescu, a declarat ca finantatorul clubului Rapid, George Copos, ar trebui sa nu mai puna presiune pe arbitri si sa se concentreze numai pe fotbal.

"Iar vin cu presiuni din astea, ca vor sa retraga echipa? Dar nu se mai potolesc odata? Nici cu Lajos, nici cu ceilalti din brigada si nici cu observatorul de arbitri nu am avut nicio problema timp de 19 etape. Iar incepe Copos cu lucruri dintr-astea comuniste? Ar trebui sa termine cu astea si sa se concentreze pe fotbal", a spus Lupescu.

Oficialul FRF care se ocupa cu delegarile arbitrilor din Liga I a precizat ca nu va schimba componenta brigazii de la meciul Ceahlaul – Rapid. "Nu ma interseaza pe cine contesta ei! Nu se schimba nimic, asta e brigada care va oficia la Piatra Neamt", a adaugat Lupescu.

Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat ca este nemultumit de arbitrii delegati la meciul restanta cu Ceahlaul Piatra Neamt, amenintand cu retragerea echipei de pe teren daca formatia giulesteana va fi "furata de arbitri".

Clubul Rapid a facut, marti, o adresa catre presedintele LPF, Dumitru Dragomir, prin care solicita delegarea unui supervizor in probleme de arbitraj la meciul cu Ceahlaul, nominalizandu-l pe presedintele CCA, Gheorghe Constantin.

Arbitrul Tiberiu Lajos va conduce la centru partida dintre echipele Ceahlaul Piatra Neamt si Rapid Bucuresti, restanta din etapa a IX-a a Ligii I. Lajos va fi ajutat de asistentii Miklos Nagy si Sebastian Stoianof, arbitru de rezerva fiind desemnat Sorin Tarcea. Observatorii intalnirii de la Piatra Neamt vor fi Dumitru Mihalache si Dan Dragos Craciun. Partida Ceahlaul Piatra Neamt – Rapid Bucuresti, restanta din etapa a IX-a a Ligii I, se va disputa miercuri, de la ora 20.00.

In cazul in care va castiga la Piatra Neamt, echipa Rapid isi va consolida locul secund in Liga I si se va apropia la cinci puncte de liderul campionatului CFR Cluj.