Lupta ORGOLIILOR

Apropo.ro / 03.03.2006, 16:09
Lupta ORGOLIILOR
O poveste plina de romantism, umor și magie, în care toata lumea pare sa se opuna iubirii dintre María Teresa și Santos María Teresa Montilla (Natalia Streignard) Fire dominanta și foarte sigura pe ea, a crescut într-un mediu luxos și a studiat la cele mai bune

O poveste plina de romantism, umor și magie, în care toata lumea pare sa se opuna iubirii dintre María Teresa și Santos

María Teresa Montilla
(Natalia Streignard)

Fire dominanta și foarte sigura pe ea, a crescut într-un mediu luxos și a studiat la cele mai bune școli. Deși este destul de tanara, ea se hotaraște sa salveze cu orice preț afacerile tatalui ei, mai ales ca are deja experiența în lumea afacerilor.
La numai cinci ani, ea și-a pierdut mama într-un accident și, de atunci, tatal sau, Enesto Montilla, a trimis-o sa locuiasca la oraș.
Dupa 20 de ani de absența, María Teresa se întoarce la ferma „La tormenta”, hotarata sa-și salveze familia de la ruina.
La ferma, ea îl întalnește pe Santos, administratorul, și cei doi se îndragostesc la prima vedere, deși provin din lumi total diferite.

Santos Torrealba
(Christian Meier)

Santos Torrealba, administratorul fermei, este un barbat de 32 de ani, care și-a trait întreaga viața la țara și este obișnuit cu munca la ferma. Deși este atragator, puternic, hotarat, dominant și înzestrat cu mult temperament, Teresa nu poate trece peste faptul ca Santos este afemeiat, incult și prost crescut. Așadar, nu pare a avea nici o șansa sa intre în grațiile ei. Cu toate acestea, cei doi vor învața sa se accepte unul pe celalalt și vor trai cea mai intensa dragoste din viața lor.
Cu timpul, Santos se dovedește a fi sufletist, generos și milos, mai ales cu cei neajutorați. Deși toți îl știu ca pe un barbat invincibil, frumusețea și ambiția Maríei Teresa îi vor cuceri inima și îl vor determina s-o ajute pentru a salva ferma ajunsa în prag de faliment.

Ernesto Montilla
(Alejandro Buenaventura)

Tatal Maríei Teresa este un om de afaceri ajuns în prag de faliment. El nu și-a crescut doar unica fiica, pe María Teresa, ci și pe Santos Torrealba, care a devenit administratorul fermei. Ernesto nu și-a imaginat niciodata ca fiica sa și Santos se vor îndragosti unul de celalalt, în ciuda distanței sociale și economice care-i desparte.

Isabela Montilla
(Natasha Klauss)

Este tanara, frumoasa și exuberanta, dar, în același timp, rece, calculata și lipsita de scrupule. Ea obține tot ce-și dorește, cu un efort minim. A ramas orfana din copilarie și a fost protejata de unchiul sau, Ernesto, care a crescut-o cu multa dragoste, dar asta nu a fost suficient pentru ea și mereu vrea mai mult decat are.

Enrique Montalvo
(Didier van der Hove)

Deși este atragator și inteligent, Enrique sufera din lipsa de afecțiune înca din copilarie. Este un psihopat și un tradator care va distruge vieți fara nici o remușcare, pentru a-și atinge obiectivele. Se va împrieteni cu María Teresa Montilla la universitate și, mulțumita ei, va caștiga simpatia și protecția lui Ernesto Montilla.

Bernarda Ayala
(Aura Cristina Geithner)

Are doua fete: Trinidad și Valentina. Singura sa slabiciune este Simón Guerrero, tatal fiicei sale mai mari, Valentina Ayala, pe care nu a recunoscut-o niciodata. Bernarda este o femeie frumoasa, exotica și independenta. Are un caracter puternic și hotarat.
Excesiv de protectoare cu fiicele sale, se opune oricarei relații amoroase inițiata de acestea. Violata de un barbat, în tinerețe, a devenit o femeie frustrata din cauza ca nu a putut sa se casatoreasca cu barbatul iubit, Simón Guerrero.

Trinidad
(Carmen Villalobos)

Este cea mai iubita și protejata dintre cele doua surori, deoarece s-a nascut cu un mare defect: este oarba. Pare întruchiparea frumuseții, a blandeții și a supunerii. Este simpatica, amabila și plina de compasiune cu cei din jur. Ea va trai prima ei dragoste alaturi de Santo Nino, dar, din cauza unei înșelatorii, cei doi vor ajunge sa creada ca sunt frați. Astfel, în ciuda iubirii care-i leaga, el o va parasi, transformand povestea lor într-una plina tragism și sacrificiu.

Valentina Ayala
(Eyleen Abad)

Frumoasa, pasionala și curajoasa, Valentina este o rebela înnascuta, în ciuda autoritații exercitate de mama sa, Bernarda, asupra ei și a surorii sale, Trinidad. Între mama și cele doua fiice exista o relație foarte apropiata, bazata pe încredere, astfel încat ele își povestesc și cele mai intime detalii ale vieții lor.
Deși mama lor le-a impus anumite restricții în ceea ce privește relațiile cu barbații, Valentina este foarte sigura ca va cuceri inima singurului barbat important pentru ea, Santos Torrealba.
Astfel, ea își va înfrunta mama și chiar pe María Teresa, fiica nașului sau, pentru a-și apara dragostea pentru Santos.
În cele din urma, va ajunge sa se casatoreasca cu Santos, dar ceea ce crede ea ca-i va aduce fericirea, o va face teribil de nefericita.
Împreuna, cele trei vor trai o serie de întamplari controversante și vor face tot posibilul pentru a ieși victorioase.

Acasa Magazin