Lupta se ascute, la “Next Star”, sezonul 8. Juraţii aduc în concurs cei mai talentaţi copii

De: Cătălina Matei / 01.02.2017, 13:46
Lupta se ascute, la “Next Star”, sezonul 8. Juraţii aduc în concurs cei mai talentaţi copii
“Next Star” revine, la Antena 1, din 16 februarie, de la ora 20.30, cu cel de-al optulea sezon prezentat de Dan Negru. Un sezon în care lupta se anunţă mai aprigă ca niciodată căci, de această dată, juraţii Alina Eremia, Pepe, CRBL şi Dorian Popa vor fi cei care vor aduce în concurs copii talentaţi în diferite domenii. Şi vor trage cu dinţii ca aceştia să ajungă cât mai departe în competiţie.

“Sezonul acesta lupta se ascute! Spre deosebire de celelalte sezoane, de data asta juraţii sunt cei care vin cu copiii în concurs. Fiecare jurat are două propuneri pe ediţie şi va trage cu dinţii ca cei doi copii “ai săi” să ajungă cât mai departe. Vor exista în continuare stelele verzi şi înfricoşătoarele stele roşii. Juratul nu va avea voie să voteze pentru copiii pe care îi aduce în competiţie. Poate încerca să influenţeze decizia celorlalţi trei juraţi, însă nu are voie să acorde nici o de stea, fiind subiectiv”, spune producătorul show-ului, Dana Mladin.

O altă noutate a sezonului vor fi numerele de familie, care se vor regăsi în fiecare ediţie a show-ului. “Plecând de la un copil talentat în orice domeniu, am descoperit că şi membri ai familiei sale sunt talentaţi. Aşa că e liber la participarea cu tot familionul! Că e vorba despre cântăreţi, sportivi sau dansatori, actori sau circari, putem vedea sezonul ăsta cum talentul se transmite din tată în fiu”, mai spune Dana Mladin.

Cine sunt primii concurenţi pe care juraţii Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa şi CRBL îi vor aduce în concurs, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 16 februarie, de la ora 20.30, în prima ediţie a noului sezon “Next Star”, prezentată de Dan Negru.