Lupta se da de acum incolo in plan calitativ

Apropo.ro / 27.01.2008, 12:20
Lupta se da de acum incolo in plan calitativ
"Toata lumea a vandut pana acum atatea masini cate a putut sa obtina de la producator. Lupta se da de acum incolo in plan calitativ, sectorul serviciilor"

"Toata lumea a vandut pana acum atatea masini cate a putut sa obtina de la producator. Lupta se da de acum incolo in plan calitativ, sectorul serviciilor", crede Brent Valmar, directorul general al Porsche Romania si cel care pana anul trecut a fost si presedinte al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA).

Din aceasta postura, el era cel care an de an anunta un ritm moderat de dezvoltare al pietei auto – in general 10%-15% – si care la sfarsit de an consemna cresteri de 30% sau chiar 50%.

"Au fost cei mai buni ani ai pietei auto, dar trebuie sa aveti in vedere ca eram ultima tara din Europa ca grad de motorizare, dupa Albania.

Intre timp am mai urcat un pic in clasament, dar chiar si asa suntem cu mult in urma mediei europene, ceea ce inseamna ca mai este loc de crestere", considera el. Cititi mai mult pe www.businessmagazin.ro