Lux vitaminizat

Apropo.ro / 02.05.2006, 09:56
Lux vitaminizat
Gama Lancia din ultimul deceniu nu s-a modificat foarte mult, dar masinile sale nu trebuie subestimate de un potential cumparator. Voi aminti doar de Thesis, care este o interpretare foarte efervescenta a masinii de clasa mare. Cu un design de zile mari, atat la exterior, cat si la interior,

Gama Lancia din ultimul deceniu nu s-a modificat foarte mult, dar masinile sale nu trebuie subestimate de un potential cumparator. Voi aminti doar de Thesis, care este o interpretare foarte efervescenta a masinii de clasa mare. Cu un design de zile mari, atat la exterior, cat si la interior, este o prezenta ce emana multa caldura in marea de modele premium castrate estetic. La clasa mica, Ypsilon are toate calitatile enumerate mai sus, fiind, dupa parerea mea, singura optiune veritabila pentru cineva care doreste o masina de oras premium in adevaratul sens al cuvantului.

Cu varianta MOMO design, Ypsilon intra pe un teritoriu nou, incercand sa-si exploreze latura sportiva. Italienii si-au ales un partener ideal in producatorul de accesorii sport pentru masini MOMO.

Prima schimbare a avut loc la paleta de culori, unde au aparut trei nuante noi: Pearl White, Orange si Red. De asemenea, masina a primit jante de 15 toli si o placheta ce atesta personalizarea la care a fost supusa.

Interiorul a fost imbogatit cu insertii de metal (pe consola centrala, maciulia schimbatorului, usile si gurile de aerisire), volan din piele, scaune sport si un nou instrumentar.

Ypsilon poate oferi o echipare foarte bogata: climatizare dual-zone, directie cu asistare variabila, radio-CD cu MP3, keyless entry, ESP, 4 airbaguri, tapiterie din piele si jante de 16 inci.

In total sunt disponibile patru motorizari, trei pe benzina (1.2 8v 60 CP; 1.2 16v 80 CP si 1.4 16v 95 CP) si una diesel (1.3 16v JTD 70 CP). Ultimul motor enumerat se remarca prin caracteristica de cuplu foarte buna (180 Nm la doar 1.750 rpm) si prin consumul de ascet: doar 4,6 l/100km.

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: