Luxul poate fi obtinut cu un simplu clic pe mouse

Apropo.ro / 06.02.2008, 09:54
Luxul poate fi obtinut cu un simplu clic pe mouse
Din ce in ce mai multi romani cumpara produse de lux pe internet prin magazinele online care vand articole cu semnatura unor nume cunoscute.

Din ce in ce mai multi romani cumpara produse de lux pe internet prin magazinele online care vand articole cu semnatura unor nume cunoscute. Un magazin online de genti exclusiviste create de designeri romani cunoscuti a aparut in urma nemultumirii lui Alice David fata de oferta de genti din magazinele obisnuite, ceea ce a determinat-o sa fondeze David’s Accessories alaturi de sora ei Ana Maria, companie care detine site-ul Berry.ro.

Site-ul este activ din luna septembrie 2007. "In primul rand ne-am gandit la o astfel de afacere din nevoie. Imi cautam la un moment dat o geanta si fiind nemultumita de ceea ce era in magazine am decis sa caut pe internet. Am descoperit ca erau foarte putine site-uri cu genti, vreo doua sau trei, iar cele care existau aveau produse ieftine, care nu se diferentiau, pe care nici macar nu le puteam vizualiza bine", a spus ea.

Alice David mai precizeaza ca a sesizat faptul ca piata gentilor vandute pe internet nu este bine reprezentata si prin urmare a decis sa creeze un magazin online. Cand a demarat aceasta afacere, Alice avea 25 de ani. "Ideea pentru afacere ne-a venit in primavara, iar pana in septembrie trecusem prin toate etapele demararii unei afaceri", a mentionat ea.

Investitia initiala in magazinul online s-a ridicat la 10.000 de euro, bani obtinuti prin contractarea unui credit bancar. "La inceput am crezut ca investitia va fi mica, dar pe masura ce ne dezvoltam am realizat ca exista si alte costuri pe care initial nu le luasem in calcul", a spus ea.

Citeste mai mult pe zf.ro