Luxury Show 2008: Eleganta, lux si rafinament

Apropo.ro / 17.10.2008, 12:57
Luxury Show 2008: Eleganta, lux si rafinament
Luxury Show 2008 isi va deschide portile pentru cea de-a treia editie intre 4 decembrie - 7 decembrie 2008.

Luxury Show 2008 isi va deschide portile pentru cea de-a treia editie incepand cu 4 decembrie si pana pe 7 decembrie 2008.

Evenimentul isi pastreaza locatia, Pavilionul Central din Complexul Expozitional Romexpo.

Organizatorii, Romexpo si Euroexpo, pregatesc un eveniment cu adevarat luxos si elegant care va incerca sa satisfaca orice preferinta prin prezentarea brandurilor de top nationale si internationale din industria luxului.

Luxury Show 2008 va prezenta branduri din domenii precum Motorshow, Home&Design, Leisure&Pleasure, Hi End si Trend Fashion.

Motorshow va prezenta cele mai luxoase ambarcatiuni, automobile, motociclete si aparate de zbor.

Home&Design prezinta ultimile noutati in materie de mobilier de lux, decoratiuni si amenajari de interioare, sanitare si imobiliare.

Trend Fashion aduce publicului la cunostinta ultimile tendinte in materie de moda – imbracaminte si incalataminte, accesorii, dar si produse de top din domeniul frumusetii. Nu vor lipsi nici ultimile colectii de exceptie de bijuterii si ceasuri gata sa taie orice rasuflare.

Hi End este segmentul electronicelelor, electrocasnicelor, telecomunicatiilor, gadget-urilor dar si IT&C de ultima generatie.

Leisure&Pleasure pune la dispozitia publicului pretentios servicii din domeniul bancar, asigurari, imobiliare,vacante, cadouri si multe altele.

LUXURY SHOW 2007 – GALERIE FOTO SURPRIZA!

LUXURY SHOW 2007

LUXURY SHOW 2008

Cum ti se par aceste expozitii cu produse si servicii de lux?