Luxury Show, rafinament și prețuri exorbitante la București

Apropo.ro / 13.07.2006, 15:26
Luxury Show, rafinament și prețuri exorbitante la București
Luxury Show, un eveniment ce își propune sa aduca în fața publicului din România unele dintre cele mai renumite marci asociate cu rafinamentul și eleganța, se va desfașura între 7 și 10 decembrie anul acesta, la pavilionul central al Romexpo. "Este un

Luxury Show, un eveniment ce își propune sa aduca în fața publicului din România unele dintre cele mai renumite marci asociate cu rafinamentul și eleganța, se va desfașura între 7 și 10 decembrie anul acesta, la pavilionul central al Romexpo.

„Este un proiect de pionierat în România, deși în alte țari a facut deja istorie”, a declarat miercuri, într-o conferința de presa, Camelia Buda, reprezentat al Euroexpo, unul dintre organizatorii evenimentului alaturi de Romexpo.

În cadrul expoziției, publicul va putea gasi produse ale unor marci reprezentative pentru categoria de lux, pornind de la delicatese culinare, bauturi fine, cosmetice, îmbracaminte, mobila și decorațiuni interioare și pâna la mașini scumpe. De asemenea, Luxury Show va gazdui și reprezentanți ai unor marci de echipament electronic sau chiar de yachting.

„În România am introdus yachtingul ca stil de viața. Aceasta este cea mai scumpa și mai rafinata metoda de petrecere a timpului liber a barbatului modern”, a declarat Radu Ambrozie, reprezentantul firmei Neptun Yacht.

Potrivit organizatorilor care citeaza studii de specialitate, în București sunt 3.000 de persoane cu venituri de peste 8.000 de euro lunar, 13.000 de persoane care câștiga 2.500 de euro pe luna, câteva zeci de mii care au venituri de peste 1.000 de euro pe luna, precum și câteva sute de milionari în euro. Aceștia formeaza principalul public ținta al manifestarii.

Mediafax