“M-a făcut mama artist”. Câştigătorul merge la Justin Bieber acasă!

Apropo.ro / 08.03.2012, 15:49
“M-a făcut mama artist”. Câştigătorul merge la Justin Bieber acasă!
Pe 22 martie, Prima TV lansează emisiunea care merge dincolo de scenă şi prezintă povestea din spatele unui artist în devenire, “M-a făcut mama artist!”.

„M-a făcut mama artist” este primul show în care mamele au un rol important în devenirea artistică a fiilor. Drumul tinerilor câtre celebritate va fi deschis cu sprijinul mamelor lor. „M-a făcut mama artist” este un format 100% românesc, care se dezvoltă în pararel şi în SUA, unul dintre susţinătorii emisiunii fiind Scooter Braun, impresarul şi cel care l-a descoperit şi lansat pe celebrul cântăreţ Justin Bieber.
În cadrul showului vor participa 11 tineri care îşi doresc o carieră muzicală, iar prestaţiile lor vor fi apreciate de un juriu avizat din care fac parte Corina Bud, Elena Gheorghe, Dan Teodorescu şi ConnectR. Vedetele vor da note şi vor trimite la baraj concurenţii clasati pe ultimele două locuri. Barajul va avea loc la începutul ediţiei urmatoare, dar decizia crucială – cine rămâne în joc şi cine pleacă – va fi luată de mame.
„Mi se pare o idee grozavă, pentru că sunt foarte mulţi tineri talentaţi în ţară, de aceea ne-a fost foarte greu să alegem doar 11 participanţi. Cred că dacă îşi doresc o carieră în acest domeniu vor reuşi. Au nevoie însă de multă putere de muncă, multă perseverenţă, multa atitudine, dar şi susţinerea mamelor este foarte importantă”, spune Corina Bud.
„Cred că acest proiect este important nu numai pentru tinerii concurenţi, dar şi pentru întreaga industrie muzicală. Am avut de unde alege, s-au prezentat tineri cu calitaţi vocale extraordinare, care pur şi simplu ne-au surprins. Experienţa pe care o vor căpăta în urma showului sunt convinsă că îşi va pune amprenta pe viitoarea lor carieră”, spune Elena Gheorghe.
Pregătirea muzicală a celor 11 tineri va fi realizată de Alexandra Ungureanu.
Premiul final al emisiunii va fi o investiţie directă în cariera tânărului câştigător, care va primi o bursă la Berklee College of Music, unul dintre cele mai importante colegii de muzica din Statele Unite.
De asemenea, marele câştigător se va întâlni în Statele Unite cu Justin Bieber şi cu echipa lui condusa de impresarul Scooter Braun.
Andreea Raicu intra din nou in lumina reflectoarelor în calitate de gazdă a emisiunii, iar Dan Finţescu în calitate de co-prezentator.
Nu pierdeţi din 22 martie „M-a făcut mama artist”, în fiecare joi, de la ora 20:30, la Prima TV.