Ma cauti pe mine?

Apropo.ro / 27.11.2006, 14:10
Ma cauti pe mine?
Cauti un cuvant, o definitie, o informatie? Poate merita sa iesi din Google si sa intri pe www.msdewey.com, un site sponsorizat de Microsoft. "Cine spune ca o sesiune de cautare nu poate fi amuzanta? Lucrand la Windows Live exploram moduri noi si creative pentru a promova serviciul de

Cauti un cuvant, o definitie, o informatie? Poate merita sa iesi din Google si sa intri pe www.msdewey.com, un site sponsorizat de Microsoft. „Cine spune ca o sesiune de cautare nu poate fi amuzanta?

Lucrand la Windows Live exploram moduri noi si creative pentru a promova serviciul de cautare pentru a oferi informatii relevante intr-o maniera interesanta si interactiva. Site-ul MS.Dewey este doar unul dintre exemplele eforturilor noastre. Asta nu este o campanie publicitara. Este doar un experiment pentru explorarea unor moduri diferite de a e prezenta oamenilor serviciul Live Search. Nu promovam site-ul. Doar il punem pe Web pentru a fi descoperit.”, spune un specialist Microsoft.

Gigantul american a privit cu atentie site-urile Flash de tipul http://c.oneofthelads.com (in care dai ordine unor dive sexy) si unui om destept i s-a aprins beculetul: „Ce-ar fi daca am face un motor de cautare pe tema asta?”.

Parca ai fi la o emisiune de stiri. In fata ta sta o prezentatoare sexy pe nume MS. Dewey pe care o intrebi absolut ORICE te intereseaza, iar dumneaei face un comentariu amuzant despre cuvantul/cuvintele cautate de tine, ba chiar iti spune bancuri cu „X intra intr-un bar”. Rezultatele cautarii apar in dreapta, intr-o lista, de data asta serioasa, iar rezultatele provin de pe MSN.

Daca nu cauti nimic, incepe sa-si piarda rabdarea. Iti bate in monitor si te intreaba daca mai esti pe acolo, se apuca de vorbit la telefon sau rasfoieste reviste. Poti pierde o groaza de timp cautand tot felu de chestii mai mult sau ai putin stupide. Nu punem bulina rosie ca nu avem de ce. Ideea pare cel putin amuzanta, dar site-ul se misca cam greu, ineficient pentru un internaut grabit, iar rezultatele returnate nu au intotdeauna relevanta asteptata.

www.msdewey.com