“Mă ia cu transpiraţii, mi se înmoaie picioarele”. Cea mai mare teamă a Roxanei Ciuhulescu

De: Cristiana Trifu / 11.04.2018, 10:36
“Mă ia cu transpiraţii, mi se înmoaie picioarele”. Cea mai mare teamă a Roxanei Ciuhulescu
Deşi a zburat fără probleme cu MIG-ul, Roxana Ciuhulescu are o teamă profundă.

Joi, 12 aprilie, de la ora 20.00, la “Aici eu sunt vedeta”, Roxana Ciuhulescu vine împreună cu fiica ei, Ana (9 ani), ocazie cu care cea mică va dezvălui lucruri mai puţin ştiute despre celebra sa mama.

De la Ana aflăm, de exemplu, ce i-a venit de hac Roxanei: liftul. A fost pilot de raliu, a condus motoare, garnituri de tren, de metrou, camioane cu remorcă, elicoptere şi a zburat cu MIG-ul, însă nu poate urca în… lift.

“Mi-e rău de lift. Sunt claustrofobă. În lift mă ia cu transpiraţii, mi se înmoaie picioarele”, se destăinuie Roxana, la „Aici eu sunt vedeta”, show-ul prezentat de Cosmin Seleşi, la Antena 1.
De asemenea, Ana şi Roxana vor povesti cum aceasta din urmă era să moară, cu ani în urmă, pe când se afla într-o vacanţă în Thailanda. Se întâmpla în larg, pe un vas, când a început o furtună cu valuri înalte de 10 metri.
“Atunci era să mor. Doi ani de zile n-am mai putut să fac baie în cada plină cu apă”, spune aceasta.

Ce mănâncă Roxana Ciuhulescu în miez de noapte, după ce dă buzna în frigider, dar şi ce alte obiceiuri ciudate are aceasta, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 12 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleşi.