„Mă simt hărțuită, mă uit în trafic în stânga și în dreapta”

Apropo.ro / 19.01.2013, 13:00
Roxana, fostă componentă a trupei Trident, se luptă în continuare pentru custodia exclusivă, cu fostul ei soț, Marcel Sârbu, patronul unui cunoscut club din Capitală.

Cântăreața trece printr-o adevărată dramă.

„Nu pot să-i răspund încontinuu la telefoane. Am un loc de muncă, trebuie să am grijă de copil. Astăzi am sunat la poliție de trei ori ca să merg acasă. Mă simt hărțuită, mă uit în trafic în stânga și în dreapta. Mi-e frică, sunt o femeie singură cu un copil”, a declarat aceasta.

„M-a pus să semnez o convenție că îi cedez custodia. Am făcut-o de frică. A fost o perioadă foarte grea în care eu nu mi-am văzut copilul, decât atunci când vroia el”, a mai adăugat Roxana.

Trident

Cele trei blonde de la Trident au făcut senzație în rândul reprezentanților publicului masculin când s-au lansat, în 2004, cu blugii decupați la spate, lăsându-și la vedere fundurile apetisante.

Însă blondele de la Trident nu au rezistat pe piața muzicală! Prima ruptură în cadrul trupei a avut loc în momentul în care Roxana, iîsărcinată fiind, a renunțat la acest proiect muzical și s-a dedicat, în totalitate, familiei.