MACABRU! Tu ai observat stafia din lift?

De: Marian Andrei / 05.12.2012, 17:30
MACABRU! Tu ai observat stafia din lift?
Probabil că fiecare dintre noi am fi nemulțumiți dacă am ramâne blocați în lift, ba mai mult, să se stingă și lumina. Însă cum am reacționa oare atunci când, la revenirea ei, am descoperi lângă noi o... fantomă?

Show-ul brazilian de televiziune „Programa Silvio Santos”, o versiune modernă a emisiunii „Camera ascunsă„, este specializat în regizarea de farse. Însă unele dintre acestea au fost aspru criticate pentru că, deși sunt foarte reușite, pot pune în pericol sănatatea sau chiar viața unui participant cu probleme cardiace.

Una dintre acestea este farsa cu „fantoma” din lift.

Cea mai înfricoșătoare farsă în lift de pe tare.ro

La câteva secunde după ce subiectul farsei intră în lift si selectează etajul la care merge, liftul se oprește iar lumina se stinge, ceea ce indică o pană de curent. Camerele de filmat în infraroșu surprind panica care îl cuprinde pe acesta, însă asta e nimic față de ce va urma.

La adăpostul întunericului, printr-o ușă secretă, în lift pătrunde o fetiță îmbrăcată într-o rochie albă, lungă, cu o păpușă în mână și machiată strident, pentru a semăna cu o fantomă. Imediat după aceea, lumina se aprinde iar subiectul farsei este cuprins de groază, mai ales că „fantoma” începe la rândul ei să țipe, după care, profitând de o nouă „pană de curent”, dispare.

Victimele sunt îngrozite, nebănuind nicio clipă că sunt victima unei farse.