Macanache prezintă ”The Four – Cei 4”, la Antena 1

De: Cristiana Trifu / 13.03.2018, 11:06
Macanache prezintă ”The Four – Cei 4”, la Antena 1
Constantin-Bogdan Dinescu, cunoscut de toată lumea drept Macanache, va urca pe scena ”The Four – Cei 4”, în curând, la Antena 1, în calitate de prezentator. Lansat în muzică în 2015, Macanache a devenit repede cunoscut şi apreciat pentru rimele sale în stilul liber, iar 2018 aduce pentru acesta o nouă provocare: va prezenta ”The Four – Cei 4”, în curând, la Antena 1

”Mi se pare un show direct, scurt şi la obiect. E simplu: cine e cel mai bun, câştigă! Mi se pare interesant, mai ales că eu am mai fost prezentator la unele battle-uri de rap, dar fără atât de multe camere. E o experienţă nouă, care abia aştept să înceapă, acum sunt multe informaţii pe care încerc să le asimilez”, spune Macanache despre prima sa experienţă în postura de prezentator. Iar juraţii îl încurajează şi ei: ”Cheloo mi-a spus să stau relaxat, să fac ce fac eu mereu”.

Cu ani de experienţă în industria muzicală, prezenţi în topurile de specialitate şi pe scenele din întreaga ţară, şi chiar şi cele internaţionale, juraţii Antonia, Feli, Carla’s Dreams şi Cheloo sunt cei care vor decide cine merită să fie ”The Four – Cei 4”.
Noutatea absolută de pe piaţa din România constă în faptul că Antonia, Feli, Carla’s Dreams şi Cheloo îi vor prezenta pe cei patru cei mai buni încă din prima ediţie a emisiunii, difuzată în curând, la Antena 1, iar lupta abia atunci începe!

Dacă în mod normal finalistul unei competiţii este aşteptat de-a lungul mai multor ediţii, noua provocare a ”The Four – Cei 4” va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleşi să îşi păstreze locul deja câştigat şi să devină mai buni de la o săptămână la alta.
În fiecare ediţie a emisiunii, noi challengeri, tineri muzicieni talentaţi şi dornici să le ia locul, îi vor provoca, astfel că niciunul dintre ”Cei 4” nu va fi în siguranţă! Iar dacă pentru a obţine şansa de a provoca pe cineva la duel fiecare nou-venit are nevoie de toate cele patru voturi ale juraţilor, scaunul acestuia îl poate avea doar dacă reuşeşte să cucerească inimile publicului. 

Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă şi cu o mulţime de avantaje! Cu fiecare săptămână în plus în care reuşesc să îşi păstreze scaunul, aceştia vor beneficia de sprijinul celor mai buni din acest domeniu şi vor avea ocazia să lucreze cu specialiştii industriei muzicale româneşti.
De partea cealaltă, în perioada emisiunii, ale cărei filmări vor începe în această primăvară, orice muzician care consideră că are talentul necesar se poate înscrie pentru a încerca să obţină un loc pe unul dintre scaune!