Macanache, ridicat de poliţişti: „Nu am bani să plătesc pe nimeni”

De: Cristiana Trifu / 21.08.2018, 13:56
Macanache, ridicat de poliţişti: „Nu am bani să plătesc pe nimeni”
Constantin-Bogdan Dinescu, cunoscut de toată lumea drept Macanache, a fost ridicat de poliţie şi audiat după ce a fost prins lipind afişe în centrul Bucureştiului.

Se pare că rapper-ul a fost surprins în timp ce lipea pe ziduri afişe de promovare a noului său album, „Moft“, pe Bulevardul Elisabeta, la câţiva paşi de sediul Primăriei generale.

Eu am dat 1.000 de lei pe toate afişele, pe aracet şi orice. E greu ca artist independent să-ţi faci reclamă. Ne descurcăm cum putem, iar eu m-am gândit să-mi lipesc afişele singur, că nu am bani să plătesc pe nimeni“, a mai Macanache, precizând că va plăti amenda de 1.000 de lei.

Lansat în muzică în 2015, Macanache a devenit repede cunoscut şi apreciat pentru rimele sale în stilul liber. Artistul, care în copilărie a făcut gimnastică de performanţă, are o mulţime de amintiri plăcute din acea perioadă.  ”Aş putea să scriu o carte asemănătoare cu ”Amintiri din Copilărie”, erau bătăi, stăteam numai în copaci, parcă eram maimuţă. Eram hiperactiv şi cred că atunci s-au decis ai mei să mă dea la un sport, să îmi consum energia, să mai dorm din când în când. Aşa am ajuns pe la 6 ani să fac şi eu gimnastică la Dinamo”, povesteşte Macanache, care după ce s-a lăsat de sport a lucrat mai mulţi ani pe şantier, în bucătărie, dar şi în baruri.

Prezentatorul ”The Four – Cei 4” povesteşte că s-a întâlnit prima dată cu iubita sa, Diana, la barul la care lucrau împreună, iar în aceeaşi perioadă a luat avânt şi cariera sa în muzică. ”E de nedescris, primul concert nu am să îl uit niciodată! N-o să mai fie unul la fel, primul concert e mereu cel mai tare, poate să fie el într-un tomberon, cu cinci oameni, tot e cel mai tare! Am decis apoi să renunţ la muncă şi să mă concentrez pe muzică, îmi permiteam să merg la studio să înregistrez. M-am gândit că dacă reuşesc să am un concert pe lună, scot cam aceiaşi bani ca dintr-un salariu. Pe şantier munceam mult şi am învăţat din asta – de ce nu aş munci la fel de mult şi pentru cariera mea de acum, pentru cariera mea artistică, în studio sau la o piesă, cu aceeaşi forţă pe care o depuneam acolo. Din fiecare loc de muncă am luat ce era mai bun cu mine pentru a mă construi ca artist”, povesteşte Macanache, care pe 22 septembrie se pregăteşte pentru lansarea noului său album, ”Moft”.