Machiajul.ro, lectii de frumusete online

Apropo.ro / 05.05.2009, 17:28
Machiajul.ro, lectii de frumusete online
Make-up artistul Iulia Roman a lansat zilele trecute primul blog romanesc dedicat machiajului profesionist, Machiajul.ro!

Make-up artistul Iulia Roman a lansat zilele trecute primul blog romanesc dedicat machiajului profesionist, Machiajul.ro.

Machiajul.ro este dedicat femeilor aflate in cautarea frumusetii, care pun pret pe detalii si vor sa arate bine in orice situatie.

Consultantul tau virtual de beauty iti dezvaluie cum poti trata acneea cu ciocolata, cum iti poti face ochii sa para mai mari doar din cateva tuse de pensula, cum alegi fondul de ten potrivit si multe alte teme interesante.

Blogul Machiajul.ro contine, de asemenea, o sectiune dedicata mireselor, alta intitulata sugestiv "Make-up Police" si o zona rezervata celebritatilor.

Iulia Roman a urmat cursuri specializate de machiaj si a lucrat ca beauty editor pentru mai multe portaluri si publicatii. In 2005, a publicat cartea "Lectia de machiaj".

Si-a dorit sa-si impartaseasca experienta in domeniul machiajului intr-un mod accesibil si interactiv, asa ca a ales blogul.

Design-ul blogului Machiajul.ro a fost realizat de echipa Mediapro Interactiv, coordonata de Monica Florica, iar textele ii apartin Iuliei Roman si unei echipe de cinci colaboratori : Georgiana Mitroi, Elena Nedelcu, Adina & Cristina Batir si Magda Campeanu.

Iulia Roman are si un cont pe Twitter, pentru a tine mai usor legatura cu cititoarele ei.

Foto: Camil Iamandescu / Machiajul.ro