Machiaza-te „ecologic”, cu produse organice!

Apropo.ro / 05.03.2009, 13:51
Produsele organice reprezinta noul trend in materie de machiaj, care, totodata, face minuni pentru piele.

Pana acum, make-up-ul nu a fost niciodata asociat cu sanatatea.

Produsele cosmetice organice se identifica cu organismul uman.

Certificarea de "organic" o pot primi doar cosmeticele fabricate in proportie de cel putin 95% din ingrediente naturale, crescute fara ingrasaminte chimice.

Desigur, beneficiul este urias pentru pielea sensibila a femeilor.

Make-up-ul organic este mai scump decat cel obisnuit, dar devine din ce in ce mai apreciat si la noi.

Cu toate acestea, chiar daca pe piata cererea pentru machiaj natural a crescut in ultimul timp, foarte putine brand-uri ofera game integral organice.

Plumbul si alte componente nocive din produsele clasice de make-up se absorb in pielea noastra zilnic, accentuand imbatranirea pielii.

Cum deocamdata, la noi, femeile au acces la produse de machiaj cu ingrediente naturale, dar adaugate la baza chimica a cosmeticelor, pretul piperat al fardurilor organice incepe sa fie privit cu indulgenta.

Noi am gasit cateva propuneri interesante de cosmetice organice, pe care le puteti achizitiona online:

1. Recent lansat, Rangali pare a fi cel mai amplu magazin online de produse organice destinate ingrijirii tenului, corpului si intretinerii casei.

Incepand de ieri, 4 martie, magazinul Douglas din Baneasa Shopping Center pune la dispozitia femeilor diverse produse de make-up organic.

Nvey Eco este una dintre marcile Rangali, o gama de produse cosmetice de lux din Romania, disponibila in acest magazin.

Produsele Nvey Eco folosesc o armonie de ingrediente din plante si minerale, combinate cu extracte naturale botanice si antioxidanti, pentru a oferi o solutie de machiaj blanda si benefica pentru piele.

Printre componentele produselor de make-up, regasim: musetel, avocado, portocale, kiwi, morcov, migdale, trandafiri, matase de porumb sau ceara de albine.

2. Orchid Cosmetics ofera o gama larga de produse create din ingrediente naturale, care include farduri, uleiuri parfumate, gloss-uri, rujuri sau fonduri de ten, numai bune pentru "vegetarieni".

Pe langa machiaj si accesorii, Orchid Cosmetics ofera parfumuri si bijuterii hand-made.

3. Suki Cosmetics sunt de asemenea o alegere buna, daca vrei produse de machiaj naturale. Preturile sunt destul de accesibile. De exemplu, un mascara pentru volum, 100% natural, costa 33,95 $.

Imagini: Dailymail.co.uk / Rangali.ro