Macromedia se alatura echipei HP

Apropo.ro / 08.09.2005, 15:12
Macromedia se alatura echipei HP
Macromedia se alatura echipei HP pentru a ajuta operatorii de telecomunicatii sa livreze servicii de comunicatii de ultima generatie. Romsym Data, distribuitor al produselor si centru de instruire autorizat Macromedia in Romania si Macromedia, Inc. (NASDAQ: MACR) anunta integrarea

Macromedia se alatura echipei HP pentru a ajuta operatorii de telecomunicatii sa livreze servicii de comunicatii de ultima generatie.

Romsym Data, distribuitor al produselor si centru de instruire autorizat Macromedia in Romania si Macromedia, Inc. (NASDAQ: MACR) anunta integrarea platformei Macromedia Flash cu cea de livrare de servicii a HP pentru a crea o solutie finala de livrare a aplicatiilor rich media si a serviciilor de comunicatie.

Macromedia si HP vor integra, vinde si promova solutii care integreaza Macromedia Flash Platform si HP Service Delevery Platform (SDP). Platforma Flash va oferi solutii care vor face posibile experientele digitale. HP SDP este o arhitectura bazata pe servicii care permite crearea si livrarea de servicii pentru retele mobile, fixe si cu banda larga si care va permite introducerea noilor servicii rapid, eficient si va reduce costurile si riscurile.

Cu ajutorul platformei Macromedia Flash si HP SDP, furnizorii de servicii pot unifica comunicatiile de voce si video cu ajutorul unei interfete prietenoase care va fi accesibila sistemelor de operare si dispozitivelor.

Flash Player va permite oricui sa acceseze imediat experiente de comunicatii bogate si integrate fara sa instaleze sau configureze software-ul.

„Observam uniri de forte spectaculoase in toate domeniile si toate acestea pentru a livra servicii integrate si complete utilizatorilor finali. Ne bucura integrarea platformei Macromedia Flash cu HP SDP”, declara Razvan Balint, Director Executiv, Romsym Data.

„Ne unim fortele cu HP pentru ca are o bogata expertiza in domeniul telecomunicatiilor si SDP-ul lor este cel mai robust din intreaga industrie, fiind bazat pe o arhitectura orientata pe servicii”, declara Eric Weiss, Vice Presedinte, Telecommunications Solutions, Macromedia. „HP a ales sa colaboreze cu Macromedia pentru ca platforma Flash este lider de piata si se completeaza foarte bine cu HP SDP”, a spus Marco Limena, Vice Presedinte, Network and Service Provider Solutions, HP.

Prima aplicatie care va fi integrata cu SDP este Breeze, solutia de conferinta web de la Macromedia care a fost deja implementata in multe organizatii pentru training intern si comunicare. Integrarea functionala a Breeze cu HP SDP va oferi posibilitatea organizarii de conferinte web de-a lungul retelelor de telecomunicatii.

Mediafax IT&C News