Macy Gray, din nou in Romania!

Apropo.ro / 14.08.2009, 14:30
Macy Gray, din nou in Romania!
Macy Gray concerteaza, pe 8 septembrie, la Bucuresti, in Fratelli Studios.

Macy Gray concerteaza, pe 8 septembrie, la Bucuresti, in Fratelli Studios.

Producatoare, cantautoare si actrita, Macy Gray se afla pentru a doua oara in Romania. Cariera sa muzicala insumeaza pana in prezent 4 albume de studio, o compilatie si un album live. 

Cumpara acum bilete sau participa la concurs pentru a castiga o invitatie dubla la concert!

Biletele, la pretul de 119 RON, s-au pus in vanzare si se pot cumpara prin intermediul site-urilor www.bilete.ro, www.eventim.ro, precum si la Sala Palatului si la punctele de vanzare Eventim din reteaua magazinelor Germanos, Vodafone si Carturesti din Bucuresti si din tara.

In ziua spectacolului, biletele vor costa 140 RON.

Biletele VIP, care ofera acces in sectiunea rezervata VIP din Fratelli Studios, vor costa 159 RON.

Sound-ul Macy Gray alterneaza de la R&B la soul, intr-o nota extrem de personala.

Albumul sau de debut, "On How Life Is" a vandut mai mult de 7 milioane de exemplare in intreaga lume.

In 1999, a castigat premiul Grammy Best Female Pop Vocal pentru hitul "I try", de pe acest album, care a fost de asemenea nominalizat ca Hitul Anului.

Macy Gray"I Try":

Macy Gray – Finally made me happy de pe tare.ro

Cel de-al doilea album, "The Id", a aparut in 2001 si include arhicunoscutele "Psychopath", "Sexual Revolution" si "Sweet Baby".

In iulie 2003 lanseaza "The Trouble with Being Myself", iar in 2007, dupa o pauza de aproape 4 ani, Macy se reintoarce cu un nou album – hit, "BIG".

Albumul povesteste intamplarile din perioada de tacere: confruntarea cu un sot care o paraseste ("Finally Made Me Happy", "Shoo Be Doo", "Get Out"), viata de mama singura ("What I Gotta Do", "Okay"), amintirile despre perioadele frumoase, ("Ghetto Love", "Glad You’re Here"), speranta de a-l gasi pe Mr. Right ("One") si posibilitatea de a imbatrani impreuna ("Slowly").

 

Macy Gray-" Finally Made Me Happy":

Macy Gray – I Try de pe tare.ro