„Mad Max: Fury Road” va avea premiera mondială la Cannes

De: Carmen Ulian / 27.03.2015, 11:00
Noul film din franciza "Mad Max", intitulat "Mad Max: Drumul furiei/ Mad Max: Fury Road", va fi prezentat în selecția oficială a Festivalului de la Cannes, în afara competiției, pe 14 mai, în cinematograful Grand Théâtre Lumière de pe Croazetă.
După o pauză de 30 de ani, eroul din această saga cinematografică legendară revine pe marile ecrane, fiind jucat de această dată de actorul britanic Tom Hardy, după ce personajul său a intrat în legendă grație interpretărilor lui Mel Gibson.
 
Filmul „Mad Max: Fury Road” prezintă un univers post-apocaliptic în care bande de supraviețuitori se înfruntă între ele pentru carburant și apă. Personajul Max Rockatansky, interpretat de Tom Hardy, o va întâlni pe împărăteasa Furiosa, interpretată de Charlize Theron, care fuge de o bandă aflată pe urmele ei.
 
 
Această peliculă marchează, totodată, revenirea mult așteptată a lui George Miller la filmele de acțiune și de science-fiction. Cineastul australian a inițiat această franciză în 1979 cu un prim film, „Mad Max” și a turnat apoi cele două continuări ale acesteia – „Mad Max 2: Războinicul Șoselelor/ Mad Max 2: The Road Warrior” (1981) și „Mad Max: Cupola Tunetului/ Mad Max Beyond Thunderdome” (1985).
 
Mai multe detalii pe Mediafax