Madagascar i-a surprins deja pe concurenţii din ”Ultimul Trib”: ”Trebuie să îmi aduc copiii aici să vadă cât sunt de norocoşi”

De: Cristiana Trifu / 13.08.2018, 14:57
Madagascar i-a surprins deja pe concurenţii din ”Ultimul Trib”: ”Trebuie să îmi aduc copiii aici să vadă cât sunt de norocoşi”
Exotica insulă africană Magadascar i-a îmbrăţişat cu toate frumuseţile sale încă din primele clipe pe cei 21 de concurenţi din ”Ultimul Trib”, emisiune ce va fi difuzată în această toamnă la Antena 1.

Peisajele exotice şi oamenii au fost primele lucruri care le-au captat atenţia membrilor celor trei triburi care au ajuns în Madagascar. Imediat după sosire, cei 21 de concurenţi au putut să îşi contacteze rudele şi prietenii pentru a-i anunţa că au sosit, apoi au predat telefoanele şi şi-au început aventura în ”Ultimul Trib”. Încântaţi de locurile văzute şi de vegetaţia complet neobişnuită din insula africană, aceştia au fost însă şi uimiţi de condiţiile grele în care locuiesc oamenii de aici.
Primul contact a fost la fel de interesant şi pentru localnicii care i-au întâmpinat cu o petrecere tradiţională şi care le-au studiat concurenţilor nu doar hainele, ci şi tatuajele sau părul albastru al Soranei. În cele din urmă, Ionuţ Iftimoaie, Dima Trofim şi Sorin Brotnei au început să se joace cu toţi copiii care le-au ieşit în cale. ”Trebuie să îmi aduc copiii aici să vadă cât sunt de norocoşi”, a spus Ionuţ Iftimoaie.

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi. Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.

”Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi – unul de vedete, unul de sportivi şi unul compus din oameni de rând – vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilităţile sociale, cât şi cele fizice. În ciuda personalităţilor complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să îşi dovedească puterea de a rezista sub impactul şocului cultural, dar şi sub presiunea eforturilor fizice.
În fiecare săptămână, aceştia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câştigător va fi cazat într-un resort de lux şi va fi răsfăţat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porţie simplă de mâncare şi nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situaţie în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor şapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiţi să se lupte şi pentru a rămâne pe insulă.

Săptămână de săptămână triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât şi pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-şi dezvălui adevărata faţă şi fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.