Mădălin Ionescu, despre noua emisiune: „Ar putea deveni un fenomen naţional”

De: Alexandra Necsoiu / 19.07.2017, 13:01
Mădălin Ionescu, despre noua emisiune: „Ar putea deveni un fenomen naţional”
Mădălin Ionescu a renunţat la emisiunea ”Wowbiz”. Motivul este simplu, prezentatorul doreşte să se ocupe de familie şi de creşterea celor trei copii ai săi

Ce salariu fabulos are Mădălin Ionescu la Kanal D? Şi de ce renunţă la el

Drama neştiută din viaţa lui Mădălin Ionescu: ”Nu pot să uit zâmbetul tău împotriva loviturilor pe care destinul ti le-a pregătit”

A pozat-o pe ascuns, apoi a pus imaginile criminale pe net! Ce a făcut un prezantator TV de la noi

Cristina Şişcanu are cu ce se lăuda! Cât e de sexy! – FOTO

Recent, Mădălin Ionescu a dezvăluit că îşi doreşte să se implice într-un nou proiect, prin intermediul căruia să facă cunoscute poveştile oamenilor obişnuiţi, dar care au cunoscut succesul într-un anumit domeniu.

„M-au fascinat întotdeauna povestile oamenilor care au făcut cu adevărat ceva in viata ! In spatele succesului sau al reuşitelor acestora se afla deseori drame cumplite, suferinţe inimaginabile , curaj nebun, lupta permanenta cu constrângerile sociale si cu cele morale, pasiuni uluitoare si voinţa de nezdruncinat ! Sunt foarte mulţi romani in tara si in afara ei cu povesti de viata care pot însufleţi , pot motiva foarte mulţi tineri debusolaţi si părăsiţi de un sistem care a dat faliment de mult ! De ani buni ma gândesc ce sa fac pentru a promova astfel de exemple, cum sa fiu mai aproape de „oamenii extraordinari” ! Voi merge ,daca va fi nevoie , in cele mai îndepărtate colturi ale lumii pentru compatriotii noştri care au dezvoltat afaceri de succes, care au performante artistice, ştiinţifice, sportive sau de alta natura , insa nu au fost descoperiţi sau apreciaţi de tara lor ! ” Romani de Poveste” , meritaţi sa fiţi parte a unui proiect extraordinar ! Aştept istorisirile voastre pe adresa de mail contact@madalinionescu.ro . Mai multe detalii in curând ! P.S. Am vazut ca au apărut interpretări conform cărora ma întorc in tv cu acest proiect … Intenţia mea este sa lansez o platforma online ! Una dintre componentele acesteia va fi destinată „Romanilor de Poveste” . Punerea in practica durează ! Volumul de munca va fi semnificativ ! Nu exclud ca intre timp aceasta idee sa se transforme intr-un proiect tv , care ar putea deveni un fenomen naţional”, scrie Mădălin Ionescu pe reţelele de socializare.