Mădălin Ionescu, mesaj dur pentru cei care îi critică emisiunea tabloid: „Mesaj adresat ipocriţilor şi naivilor…!

De: Nicoleta Nicolae / 02.10.2015, 08:52

Mădălin Ionescu, mesaj dur pentru cei care îi critică emisiunea tabloid:
În ultima perioadă, tot mai multe persoane au postat pe conturile de Facebook mesaje şi petiţii conform cărora emisiunile nocturne ar trebui interzise.


Acest lucru a dus şi la anumite reacţii ale oamenilor direct implicaţi, iar unul dintre ei este Mădălin Ionescu, realizatorul WOWbiz. El a postat pe contul sau de Facebook un mesaj ca raspuns la acuzaţiile care i s-au adus. „Mesaj adresat ipocritilor si naivilor care semnează petiţii online împotriva show-urilor TV de tip tabloid !… Oameni buni …tabloidul de succes este făcut de oameni foarte deştepţi ! In toată lumea ! Este un gen de presa care atrage un public foarte larg ! Televiziunea nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa ! Doar idioţii nevindecabili cred asta ! Rolul ei, in cel mai bun caz, este sa binedispună si sa informeze !

Educaţia trebuie sa o primesti in familie, in scoli, facultăţi si prin specializările ulterioare ! Dacă aştepţi asta de la TV … esti mort , nu ai înţeles nimic, trăieşti degeaba ! In nicio ţara civilizata nu exista astfel de reacţii ! Oamenii stiu acolo care este puterea telecomenzii si stiu ca televiziunea este un bussines cu faţete multiple ! Trăim intr-o ţara in care TVR cultural a fost închis ! Despre ce vorbim ? Show-urile tabloide sunt de vina pentru asta ? Politicul si piaţa ! In cariera mea am făcut investigaţii la cel mai înalt nivel, am prezentat si emisiuni cu tenta culturală , am dat jos miniştri , am contribuit la lichidarea unor reţele economice toxice , periculoase ! Acum prezint un show tabloid ! Unul care tine in fata ecranelor, in fiecare noapte peste un milion de oameni ! Printre aceştia se număra , potrivit statisticilor primite, si foarte mulţi intelectuali !

Oare de ce ? Pentru ca acest show deştept, Wowbiz, binedispune, generează emoţii, ridica probleme de viata ( intr-o maniera senzationalistica, da !) , stârneşte controverse, generează fantezii si fascinaţie ! Da putina culoare vieţii celor care il urmăresc ! Nu vrei sa vezi asta, da pe Animal planet si urmăreşte viata suricatelor!

Tabloidul asta pe care vânătorii de vânt il condamna este mai puţin nociv! Asa erau si poveştile fraţilor Grimm! Senzaţionale! Wowbiz este o emisiune de entertainment! Ce e atât de greu de înţeles? Kanal D este un post privat! Nu trăieşte din banii Statului!”, a postat Mădălin Ionescu pe Facebook.