Mădălin Ionescu s-a „otrăvit” cu un fruct de sezon cumpărat din piaţă

Apropo.ro / 30.07.2018, 15:12
Mădălin Ionescu s-a
Mădălin Ionescu s-a simţit extrem de rău după ce a consumat un produs achiziţionat din piaţă.

Ce salariu fabulos are Mădălin Ionescu la Kanal D? Şi de ce renunţă la el

Drama neştiută din viaţa lui Mădălin Ionescu: ”Nu pot să uit zâmbetul tău împotriva loviturilor pe care destinul ti le-a pregătit”

A pozat-o pe ascuns, apoi a pus imaginile criminale pe net! Ce a făcut un prezantator TV de la noi

Cristina Şişcanu are cu ce se lăuda! Cât e de sexy! – FOTO

Mădălin Ionescu a povestit cum el şi soţia lui, Cristina Şişcanu, au ajuns să se simtă extrem de rău, după ce au consumat fiecare câte o felie de pepene, cumpărat, culmea, din piaţă.

„Sunt praf! De cinci ore zac! Vărsături non stop ! Asta după ce am mâncat dintr-un pepene achiziţionat din piaţă ! Este incredibil ! Am ajuns sa mâncam pepeni cu aromă de pepene! Ce bagă producătorii în ei ? Este a doua oară când păţesc aşa ceva ! Prima dată am crezut că este o întâmplare… Culmea, vânzătorii au fost diferiţi, dar simptomele sunt aceleaşi ! Acum îmi este, însă, mult mai rău! Nu am mâncat nici măcar o felie întreagă ! Autorităţile trebuie să investigheze urgent „compoziţia” acestor pepeni mari, dar foarte periculoşi pentru sănătatea noastră! Producătorii acestor lubeniţe sunt inconştienţi ! Îşi riscă libertatea pentru o brumă de bani ! P.S. Şi soţiei mele i s-a făcut rău. Pepenii erau uriaşi şi provin din Ialomiţa. Asta mi-a spus vânzătoarea ( pe care o voi căuta după ce îmi voi reveni). Încă ceva! Pentru că nu vreau sa greşesc, va rog să-mi spuneţi unde găsesc un laborator de analiză a produselor agro-alimentare în zona Băneasa–Otopeni ? Vreau să mă duc cu acest pepene la „control”! Astăzi am mâncat doar pepene şi două bucăţi de brânză – tot din piaţă. O voi analiza şi pe aceea, deşi persoana de la care am cumpărat brânza e de încredere. Achiziţionez de ani de zile brânza de la ea!”, a explicat Madalin Ionescu, pe reţelele de socializare.