Mădălin Voicu, despre noua iubită: ”Am avut 3 neveste, dar o relaţie atât de caldă nu am mai avut!”

De: Cristiana Trifu / 06.01.2018, 12:56
Mădălin Voicu, despre noua iubită: ”Am avut 3 neveste, dar o relaţie atât de caldă nu am mai avut!”
Duminica aceasta, de ”Sfântul Ion”, Oana Turcu îl va avea ca invitat de ziua ei pe Mădălin Voicu, într-o nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, difuzatã începând cu ora 16.00, la Antena Stars.

Galant, ca de obicei, Mădălin Voicu i-a oferit Oanei Turcu un superb buchet de flori, mai ales că relaţia lor este foarte apropiată, iar acesta i se adresează cu apelativul ”nepoată”.

Mădălin Voicu a acceptat apoi să discute despre actuala sa iubită, Adriana, în vârstă de 44 de ani, cea care l-a ajutat să depăşească o perioadă grea din viaţa lui şi pe care a întâlnit-o prima data în cartier, în urmă cu 30 de ani.

”Am revăzut-o în februarie, anul trecut, era o atracţie nevorbită, dar simţită. Eu nu prea ştiu să fac curte, dar ţi se întâmplă nişte lucruri, aşa că până la urmă am pupat-o şi aşa a fost! Nu a fost ceva pregătit, puteam să mă trezesc cu o geantă în cap. Trăim acum nişte stări de parcă am fi împreună de 25 de ani. E destin! Am avut trei neveste, dar o relaţie atât de caldă nu am mai avut!”, a mărturisit Mădălin Voicu.

Despre copiii săi, dar şi despre căsnicia încheiată şi despre modul în care se petrecea de ”Sfântul Ion” în familia Voicu, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, difuzatã duminica aceasta, de la ora 16.00, la Antena Stars.