Mădălina Anea: “Cu cât te menţii mai naturală, cu atât îţi păstrezi tinereţea mai mult”

De: Nicoleta Nicolae / 17.08.2013, 08:00
Mădălina Anea: “Cu cât te menţii mai naturală, cu atât  îţi păstrezi tinereţea mai mult”
Cu Mădălina veţi face cunoştinţă în curând în cea mai nouă telenovela ACASĂ, „Îngeri pierduţi”. Până atunci însă, tânăra actriţă, prospăt inviţiată în tainele cosmeticii şi ale frumuseţii, vine să ne spună care sunt cele 3 reguli „de aur” pe care le respectă cu stricteţe.

a:1:{i:1;a:1:{s:11:”datacontent”;s:13338:”

Te vom vedea în curând în cea mai nouă telenovelă ACASĂ, „Îngeri Pierduţi”. Cum ai descrie rolul pe care îl vei interpreta acum?

Personajul pe care-l interpretez este Ana, o fată de 19 ani, a cărei mamă a plecat în Spania să lucreze, din cauza situaţiei financiare dificile în care se afla. Ana a rămas să aibă grijă de sora ei, care e minoră. Având o mulţime de responsabilităţi, Ana este obligată să se maturizeze forţat, uitând astfel să se bucure de adolescenţă şi de dragoste.


De ce crezi că ai fost aleasă să joci acest rol? Prin ce te diferenţiezi tu de celelalte tinere actriţe?

Nu pot să spun exact… M-am simţit foarte bine la casting şi mi-a făcut plăcere să dau proba în sine. O echipă întreagă decide dacă te potriveşti cu viziunea lor asupra personajului respectiv sau nu. Tot ce pot să spun este că mă bucur enorm că am obţinut acest rol, care reprezintă debutul meu într-o producţie de televiziune.

Ai 26 de ani. Cum vezi viaţa la vârsta asta?

Încă am mentalitatea unei puştoaice, refuz să devin femeie în adevăratul sens al cuvântului. Sunt fericită şi împlinită, atât personal, cât şi profesional. Îmi doresc să joc cât mai mult atât în filme, seriale, cât şi în piese de teatru. Sunt îndrăgostită, plină de energie şi aştept cu entuziasm premiera telenovelei „Îngeri pierduţi” la ACASĂ TV!

Care ar fi cel mai important lucru despre oameni pe care l-ai învăţat până acum?

Cred că am învăţat că ideile şi părerile unui om se pot schimba de pe o zi pe alta, mai ales în meseria mea şi că e important să- ţi dai seama în cine să crezi şi în cine nu, dacă vrei să- ţi menţii echilibrul.

Eşti o tipă cool şi naturală în acelaşi timp. Cât contează naturaleţea pentru o femeie?

Mereu am apreciat această calitate. Atât la femei cât şi la bărbaţi. Nu-mi place falsitatea, nu-mi place să mă ascund, rareori pot face asta. Ce gândesc se şi vede pe faţa mea. Şi cred că o femeie naturală îşi păstrează mai mult timp inocenţa şi-şi pune în valoare feminitatea, atribute cu care a fost înzestrată oricum din naştere.

Tu ai un ritual de frumuseţe?

Recunosc faptul că eu n-am prea alocat timp ritualurilor de frumuseţe. Nu mi-a stat capul la asta. De curând am descoperit ce înseamnă să mergi la salon, să-ţi facă cineva manichiura, să petrec mai mult timp cu mine şi să mă îngrijesc pe partea de beauty. Şi toate aceste lucruri pentru că am înţeles cât de important este pentru o actriţă să se menţină fresh şi să aiba încredere în aspectul ei. Nu pot spune că am un ritual, dar am început să pun preţ pe orele petrecute în faţa oglinzii.

Care crezi că este vârsta potrivită de la care o femeie ar trebui să înceapă să aibă grijă de tenul ei?

Din ce am citit, am înţeles că în jur de 25 de ani. Însă, înainte de această vârstă, cred că o fată trebuie să se bucure de tinereţe şi să nu dea foarte multă importanţă cremelor sau fardurilor. Cu cât te menţii mai naturală, cu atât îţi păstrezi tinereţea mai mult. Asta nu înseamnă că nu trebuie să te hidratezi, sau să- ţi cureţi tenul cu apă tonica. Dar nu cred că trebuie încărcat. Am învăţat asta de la mama mea, pe care mereu am văzut-o naturală şi arată şi acum ca o adolescentă.

Ce părere ai despre diete? Ai ţinut vreodată una?

Din fericire nu a fost nevoie. Am fost slăbuţă toată viaţa mea. Am avut o perioadă foarte scurtă, în perioada examenelor şi a licenţei, în care am pus câteva kilograme în plus, însă corpul şi-a revenit repede. Îmi amintesc că am băut foarte multă apă plată în perioada aceea. În schimb am inceput sa fac mai mult sport, pentru ca este sanatos, ajută la tonifiere şi îţi dă o stare de bine.

Care este opinia ta despre operaţiile estetice?

Nu sunt împotriva lor, suntem într-un stadiu avansat al tehnologiei chirurgicale, mă bucur că există şi astfel de posibilităţi.

La final, aş vrea să ne spui 3 reguli „de aur” legate de frumuseţe pe care orice femeie ar trebui sa le respecte!

Hidratarea este incredibil de importantă, apa plată, cu lămâie, fără lămâie, limonada, pepenele… orice hidratează este binevenit.

Demachierea zilnică şi îngrijirea tenului, fiecare prin ce metode ştie că i se potrivesc.

Exerciţiile fizice: cred că ar trebui să fim educaţi în spiritul acesta, să facem un sport, sau exerciţii, la sală sau acasă, pe iarbă, de câteva ori pe săptămână, pentru că astfel corpul rămâne tânăr şi sănătos mai mult timp.

Nicoleta Nicolae

„;}}