Madalina Ghenea a dat 10.000 de euro pentru „a fi perfecta” (Poze)

Apropo.ro / 27.10.2011, 11:20
Modelul Madalina Ghenea, iubita lui DiCaprio, si-a desavarsit perfectiunea cu ajutorul bisturiului, asa cum o fac si vedetele de la Hollywood.

Madalina Ghenea a revenit in atentia romanilor dupa ce s-a auzit ca este iubita lui Leonardo DiCaprio. Cum era de asteptat, trecutul ei a fost prezentat publicului.

GALERIE FOTO

Madalina si Leonardo

Madalina in balconul lui Leonardo

Din nefericire pentru cei care se asteptau sa afle cele mai urate lucruri despre Madalina, treaba nu sta asa. Cei care o cunosc spun ca a fost dintotdeauna o fata cuminte si ambitioasa, dar si o fire hotarata.

Tanara in varsta de 24 de ani, din Slatina, a facut multi barbati sa suspine dupa ea.

„Noi avem o relatie speciala, ea a fost eleva mea la balet. Imi aduc aminte ca avea 10 ani pe atunci si mi-am dat seama imediat ca vrea sa faca ceva cu viata ei. Era ambitioasa si talentata”, a spus Maria Savescu, fosta profesoara de balet a Madalinei.

Madalina

Madalina Ghenea

„A venit in tara, a dat bacalaureatul, apoi a plecat inapoi la Milano. Acolo avea deja o cariera in modeling. Este o fata foarte frumoasa, care s-a facut remarcata prin aparitiile ei in lenjerie intima. Are un corp bine lucrat, doar a facut patru ani a balet. A ajutat-o foarte mult sa se dezvolte”, a mai spus Maria Savescu.

Nu doar baletul a ajutat-o pe Madalina Ghenea sa se mentina in forma, ci si „trucurile” marilor vedete din cetatea filmului. Astfel, ea a apelat la specialisti pentru a-i retusa micile imperfectiuni.

Ajustarile estetice facute de-a lungul timpului au facut-o pe Ghenea sa scoata din buzunar circa 10.000 de euro. Suma nu este una care sa ii dea batai de cap fetei, caci castigurile ei sunt fascinante.

Madalina

Madalina Ghenea

Patronul agentiei MRA Models, Liviu Ionescu, a povestit, pentru „ring”, cum a inceput ascensiunea Madalinei Ghenea: „La 14 ani a fost selectionata in cadrul unei preselectii organizate de MRA la Casa de Cultura din Slatina, orasul ei natal. Familia ei e modesta, locuieste la bloc. La 16 ani a plecat sa lucreze in Italia, unde s-a si stabilit. E colega de agentie cu Catrinel Menghia si a prezentat in toata Europa, insa a refuzat pana acum toate ofertele din Romania. Ea castiga la o prezentare intre 5.000 si 10.000 de euro pe zi, iar pentru campanii ia zeci de mii de euro. Ea nu mai e model acum, are oferte pentru actorie si TV”.

Madalina

Madalina

Unul dintre lucrurile care se pare ca i-a unit pe cei doi e si pasiunea pentru actele de caritate. Atat Madalina, cat si Leonardo au publicat fotografii alaturi de familiile nevoiase din Africa, ipostaze surprinse in timpul campaniilor de ajutorare din ultimele luni.

Madalina Ghenea isi doreste sa aiba o cariera in televiziune si actorie.