Mădălina Ghenea, alături de Cristiano Ronaldo, în reclama pentru primul parfum al jucătorului

De: Nicoleta Nicolae / 10.09.2015, 15:00
Mădălina Ghenea, alături de Cristiano Ronaldo, în reclama pentru primul parfum al jucătorului
Actriţa şi modelul Mădălina Ghenea apare alături de fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo în reclama pentru "Legacy", primul parfum al jucătorului de la Real Madrid, conform unui videoclip postat de acesta pe site-urile de socializare.

Cristiano Ronaldo a publicat pe reţelele de socializare şi o fotografie de la evenimentul de lansare a parfumului său, în care sportivul apare alături de zece fotomodele. „Se pare că totul a mers bine la lansarea parfumului meu”, a scris Ronaldo, după acest eveniment, ce a avut loc miercuri seară.

La lansarea parfumului au fost prezenţi şi impresarul Jorge Mendes, dar şi coechipierul lui Ronaldo, Pepe.

Mădălina Ghenea s-a născut în 1987, la Slatina. Cariera ei în domeniul modei a început pe când avea 15 ani. În 2010, a participat la concursul „Ballando con le stele”, difuzat de televiziunea italiană Rai Uno. Mădălina Ghenea a debutat ca actriţă în 2011, în comedia italiană „I Soliti Idioti”, în regia lui Enrico Lando. Ea a jucat şi în filmul „Dom Hemingway”, în regia lui Richard Shepard, în care apare alături de Jude Law. Pe de altă parte, Mădălina Ghenea a primit premiul Sorriso diverso Roma 2012, pentru rolul interpretat în filmul „Razzabastarda” de Alessandro Gassman, distincţia fiind acordată de o asociaţie culturală la ediţia din 2012 a Festivalului Internaţional de Film de la Roma.

Cea mai recentă apariţie cinematografică a Mădălinei Ghenea a fost în „Youth/ La Giovinezza”, de Paolo Sorrentino, care a avut premiera anul acesta în competiţia oficială a Festivalului de Film de la Cannes.

Sursa: MEDIAFAX