Mădălina Ghenea: „Am trăit o dramă când au fost publicate pozele cu mine și DiCaprio”

De: Gabriela Voicu / 24.04.2012, 12:30
Modelul Mădălina Ghenea a sosit în România special pentru a participa la emisiunea "Sinteza Zilei", în cadrul căreia a spus povestea vieții ei.

Mădălina Ghenea a venit în țară special pentru ediția de aseară a emisiunii „Sinteza Zilei”, aceasta fiind prima astfel de apariție televizată a ei. Mădălina a vorbit despre povestea ei de viață, despre proiectele personale și despre planurile de viitor, iar emoția i se simțea în glas. „Sunt mult mai degajată la emisiunile din Italia. Aici sunt acasă. România mă ceartă. Mă ceartă și mă iubește. Părerea românilor pentru mine rămâne cea mai importantă „, s-a scuzat ea.

În ceea ce privește viața de model, Mădălina Ghenea a vorbit și despre partea mai puțin frumoasă a meseriei care a consacrat-o. „Este foarte dificil, e nevoie de sacrificii foarte mari și mă scuz când spun asta față de oamenii cu probleme de sănătate și probleme financiare. Eu m-am simțit folosită ca model în anumite momente. Persoanele pentru care lucram de ani de zile nu se gândeau la binele meu. Nu-ți sunt părinți și cu asta am spus tot. Agenția nu este familia ta”, a spus Mădălina vorbind despre problemele întâmpinate în carieră.

Mădălina a fost născută în Slatina, iar la 15 ani a plecat în Italia, în urma unui casting organizat în orașul ei natal. Mădălina a mărturisit că i-a fost foarte greu să se descurce singură într-o țară străină, doar cu o hartă în mână. A fost la un pas de a fi răpită în Italia și a trait printre fotomodele care aveau probleme cu drogurile și bulimia. „Lumea modei are multe probleme: bulimie, anorexie, droguri. Nu le-am trăit pe pielea mea, dar le-am văzut și le-am luat ca pe o lecție de viață. Țin să spun pentru toate fetele care visează să ajungă modele: perfecțiunea nu există, există o echipă care lucrează la imaginea aia. Imaginile sunt corectate, fata din ele nu este perfectă”, a declarat aceasta.

În ceea ce privește pozele cu ea și Leonardo DiCaprio, frumosul model a spus că preferă să-și păstreze viața personală doar pentru ea, menționând că momentul în care pozele au ieșit la lumină nu a fost plăcut. „Pentru mine a fost o dramă. Fotografiile au apărut cu câteva săptămâni înainte de premiera filmului în care am jucat. Dezamăgirea mea vine din faptul că publicul m-a cunoscut ca iubita lui, model de lenjerie. Sunt zece ani de când muncesc și studiez pentru a deveni cunoscută ca actriță”, a mai spus Ghenea.

Mădălina este protagonistă în filmul „Roman e il suo cucciolo”, regizat de Alessandro Gassman, și a declarat că pentru ea a fost o experință marcantă. Este vorba despre un personaj care trăiește o dramă – o tânără care termină o facultate și ajunge să fie forțată, obligată să practice prostituția în Italia.

Anul trecut, Mădălina a fost în Haiti, unde l-a cunoscut pe Nord, un copil care avea nevoie de operație urgent. Tatăl lui i-a cerut ajutorul plângând Mădălinei. De atunci, ea are grijă de el de la distanță, așa cum poate. Ea recunoaște că îi plac foarte mult copiii și ca s-a implicat într-un proiect de modernizare a unei maternități din Slatina, orașul ei natal.