Mădălina Ghenea: „Am un singur regret, acela că nu am avut un copil la 20 de ani”

De: Cristiana Trifu / 22.12.2017, 10:31
Mădălina Ghenea:
Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase românce, are o carieră internaţională de succes, însă este foarte modestă atunci când vine vorba de atuurile sale fizice. Într-un amplu interviu acordat Oanei Turcu, Mădălina vorbeşte pe larg despre rolul de mamă, despre dragostea ei pentru copii, dar şi despre felul cum este percepută de public.

 


”Eu nu pot spune nici acum că mă consider foarte frumoasă. Le mulţumesc tuturor celor care mă compară cu unele dintre cele mai frumoase femei din lumea asta, femei pe care eu le admir foarte mult şi pe care le consider un exemplu. Însă în cazul meu este vorba de mai multe ingrediente.  Eu nu mă văd aşa minunată cum mă văd alţii.  Am avut şi noroc, acesta este unul dintre ingredientele principale.  E important să faci alegerile potrivite. Chiar dacă în loc de 100 de proiecte pe an am acceptat doar 10, acestea 10 au rămas în timp”, spune Mădălina Ghenea.


Frumoasa actriţă, care în prag de sărbători a ales să facă o bucurie unor copii dintr-un centru de îngrijiri paliative şi să fie alături de ei, spune că dintotdeauna şi-a dorit să fie mamă.

”Am un singur regret, acela că nu am avut un copil la 20 de ani. Dintotdeauna mi-am dorit un copil şi mi se pare că acum este un pic târziu. Atât de tare mi-am dorit un copil încât am încercat chiar să adopt la un moment dat. A fost o sarcină dificilă şi m-am speriat. Nu stăteam locului. Aveam contracte, am ascuns sarcina şi am lucrat”, mărturiseşte Mădălina Ghenea.

Despre dragostea ei pentru copii, despre viaţa profesională, dar şi despre familia ei, Mădălina Ghenea vorbeşte în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” difuzată duminică, de la ora 17.00 la Antena Stars.