Mădălina Ghenea: „Dacă iubesc, atunci mă şi dezbrac“ – VIDEO

De: Cătălina Matei / 07.06.2016, 13:06
Mădălina Ghenea: „Dacă iubesc, atunci mă şi dezbrac“ - VIDEO
Mădălina Ghenea a fost îndemnată de Michael Caine să se dezbrace numai pentru roluri de nivelul celui din filmul „Youth“ al lui Paolo Sorrentino şi spune că, pentru a face acest lucru, trebuie să iubească mai întâi acel personaj.

Frumoasa româncă de 28 de ani a făcut furori în filmul „Youth“ , atunci când a apărut  nud în scena de la piscină. 

Filmată la piscină în toată splendoarea! Imagini care vă pot afecta… grav

“Da, a fost un casting pentru filmul Youth, nu a fost o propunere. Prima probă pe care-am dat-o… Eram într-un moment foarte dificil din viaţa mea, probabil cel mai dificil din viaţa mea… Pe plan personal, exista o suferinţă foarte mare, care nu ştiu dacă m-a ajutat. Pentru a doua probă pe care-am dat-o, nu mi s-a trimis un scenariu. În acel moment, Paolo Sorrentino se gândise la jumătate de scenă pentru acest personaj. Faţă de acea jumătate de scenă care mi s-a dat, eu am ales să fac exact opusul a ce mi-a cerut să fac.”

„Aleg proiecte cu sufletul, cred în proiectele pe care le aleg, mă îndrăgostesc de personajele pe care le intepretez şi în niciun caz nu cred că voi alege ceva vreodată pe care să nu-l iubesc. Trebuie să iubesc. Şi dacă iubesc, atunci mă şi dezbrac. Ca să zic aşa”, a declarat Mădălina Ghenea pentru adevarul.ro.