Mădălina Ghenea dezvăluie cum arată o zi din viaţa ei

Apropo.ro / 29.11.2011, 12:31
Mădălina Ghenea dezvăluie cum arată o zi din viaţa ei
În ediţia specială ”Happy Hour” de 1 Decembrie, Cătălin Măruţă va prezenta viaţa Mădălinei Ghenea, modelul care se presupune că are o relaţie cu Leonardo DiCaprio.

Ajunsă de la Slatina în capitala internaţionala a modei, pentru o româncă de succes nu există graniţe, iar Mădălina va arăta asta într-un material realizat în exclusivitate de „Happy Hour” la Milano şi Miami.

De 1 Decembrie, telespectatorii PRO TV vor vedea cum arată o zi din viaţa Mădălinei, pentru că un reporter „Happy Hour” a însoţit-o peste tot şi a surprins imagini cu cea mai sexy româncă a momentului la o şedinţă foto incendiară. Românca ajunsa celebră nu doar în Peninsulă va vorbi despre cariera sa, despre celebritate, despre visurile din copilărie şi dorul de ţară, despre părinţi, dar şi despre… iubire si presupusa relaţie cu Leonardo DiCaprio. La 24 de ani, Mădălina i-a făcut pe fotografii italieni să astepte minute bune pentru a avea o poză reuşită cu cel mai de succes model din Italia. Mereu cu zâmbetul pe buze, românca are de ce să fie mândră: a reuşit să ajungă celebră în toată lumea, iar paparazzii o urmăresc peste tot de când a fost surprinsă în mai multe rânduri la bratul celebrului actor american Leonardo DiCaprio, cel mai bine platit star de la Hollywood al momentului.

Ambiţioasă, muncitoare şi talentată, Mădălina recunoaşte că după 10 ani de muncă în modă, a reuşit să-şi îndeplinească visul de a obţine primul sau rol într-un film, o comedie, deşi îşi dorea ca primul ei rol să fie într-o dramă. Şi pentru că visează să ajungă o actriţă de succes, românca s-a înscris la cursurile şcolii de actorie Lee Strasberg de la New York, iar la Milano are un profesor cu care se pregăteşte pentru fiecare rol. Mai multe detalii picante din viaţa de star a Mădălinei Ghenea, telespectatorii PRO TV vor afla la „Happy Hour”, pe 1 decembrie, dintr-un interviu acordat în exclusivitate.