Mădălina Ghenea, dură pe Facebook: „Pentru oligofrenii care spun…” Ce s-a întâmplat?

De: Cătălina Matei / 20.10.2016, 15:52
Mădălina Ghenea, dură pe Facebook:
Mădălina Ghenea şi-a iesit din pepeni şi a răbufnit pe reţelele de socializare, după ce a fost acuzată că şi-a făcut operaţii estetice.

Mădălina Ghenea, scene de amor sălbatic! Prea explicit!

Fotomodelul a mărturisit că în urmă cu mai mulţi ani arăta altfel din cauza machiajului şi a dat vina pe make-up artiştii care se pare că în opinia ei nu erau foarte pricepuţi. Actriţa s-a enervat la culmea când a citit despre ea că ar avea trăsăturile făcute în cabinetul de înfrumuseţare şi a publicat un mesaj acid pentru toţi cei care cred că este operată.  
 

„Pentru oligofrenii care spun că mi-am operat nasul sau că mi-am tăiat faţa ca să îmi schimb înfăţişarea am publicat pe Facebook aceste poze realizate în 2008 şi publicate în 2009. Am început moda la 14 ani, m-au machiat câteodată groaznic ajungând să-mi schimbe înfăţişarea. Am recunoscut în toate interviurile că nu mă consider o frumuseţe. La 14 ani când am început moda nu ştiam să mă machiez sau să mă aranjez. În timp am învăţat mici trucuri, dar nu mi-am operat nasul! Nu mi-ai tătai niciodată faţa! Voi cum arătaţi la 14 ani?”, a scris Mădălina Ghneea la descrierea unor imagini cu ea în costum de baie care datează de acum 8 ani.  

Foto Facebook

Mădălina Ghenea: „Dacă iubesc, atunci mă şi dezbrac“ – VIDEO

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan locuiesc într-un palat de 10 milioane de euro – FOTO