Mădălina Ghenea, înlocuită de Butler cu o cântăreață celebră

Apropo.ro / 15.05.2013, 14:00
Mădălina Ghenea, înlocuită de Butler cu o cântăreață celebră
Tot mai umblă zvonul că Mădălina Ghenea și Gerard Butler s-ar fi despărțit, iar el ar avea deja o aventură cu o cântăreață faimoasă.

Presa italiană a scris despre posibila despărțire dintre Mădălina Ghenea și actorul scoțian Gerard Butler, deși în ultima vreme se tot vorbea despre căsătoria lor.

În spatele despărțirii se pare că ar exista fostul iubit al modelului român, Marco Borriello. Mădălina, Marco și un alt model masculin s-au fotografiat într-o ipostază destul de intimă într-un club din Milano. Imaginea a fost postată pe Twitter de un jurnalist aflat și el în același club, în goana după subiecte fierbinți.

Madalina luata in brate de Marco

Faptul că Mădălina și Marco ar fi petrecut ceva timp împreună a ajuns și la urechile lui Butler, care nu ar fi acceptat situația, motiv pentru care ar fi ales să se despartă de femeia pe care a prezentat-o deja părinților săi și căreia i-a oferit un inel de logodnă. Cei doi au avut o relație de opt luni.

Și pentru ca subiectul să vândă și mai bine, se mai zvonește că Butler s-ar fi aruncat și el într-o aventură cu Katy Perry, în vârstă de 27 de ani. Cei doi au petrecut câteva zile împreună, timp în care paparazzii i-au observat cât de bine se simt unul în compania celuilalt.

Adevărat sau nu, fiecare s-a distrat fără celălalt, au știut unul de altul, pentru că nici Mădălina și nici Butler, 42 de ani, nu au confirmat zvonul despărțirii lor.