Mădălina Ghenea l–a vrăjit pe Tarantino

Apropo.ro / 22.02.2013, 12:22
Mădălina Ghenea l–a vrăjit pe Tarantino
Frumoasa actriţă Mădălina Ghenea a avut ocazia să–l întâlnească pe celebrul regizor Tarantino. Vedeta a fost gazda evenimentului Los Angeles–Italia Film Festival 2013, care s–a desfăşurat la Mann Chinese Theatres, în Hollywood.

În cadrul acestui eveniment, Madalina Ghenea a avut şansa să-l întâlnească pe Tarantino şi să schimbe câteva vorbe cu el. Frumuseţea ei nu l-a lăsat indiferent pe marele regizor, căci acesta a fost încântat să se întreţină cu românca şi să zâmbească la schimbul de replici cu Mădălina. Cei doi au făcut câteva poze, iar Mădălina le-a postat, cu mândrie, pe pagina ei oficială de Facebook, însoţite de un comentariu al vedetei care se declară fan al seriei Kill Bill.

Gerard Butler

TARANTINO – am crescut cu filmele lui, m-au inspirat în atât de multe moduri. După ce am văzut Kill Bill, ieşeam afară şi făceam legea în cartier. Îl iubesc pe acest tip”, a spus Ghenea, care nu a ratat ocazia de a-şi fotografia iubitul, pe Gerard Butler, lângă un afiş al festivalului, pe care era chipul ei!