Mădălina Ghenea: „Medicii mă asiguraseră că eu nu voi avea copii. Am avut o sarcină groaznică“

De: Cristiana Trifu / 24.11.2017, 15:28
Mădălina Ghenea: „Medicii mă asiguraseră că eu nu voi avea copii. Am avut o sarcină groaznică“
Mădălina şi Matei sunt împreună din luna iunie a anului 2016, iar anul acesta, în aprilie, au devenit părinţii unei fetiţe, pe nume Charlotte Stratan.

Până acum Mădălina Ghenea nu a arătat-o lumii pe fetiţa ei şi a lui Matei Stratan. Actriţa şi micuţa sunt protagonistele unui pictorial pentru coperta revistei Elle.

Vedeta a povestit că doctorul o avertizase că ea nu va putea avea copii şi a mărturisit că a trecut printr-o sarcină dificilă. 

Puţin spus provocatoare! Decolteu până la buric! Mădălina Ghenea, ce apariţie pe covorul roşu! – FOTO

Mădălina Ghenea, scene de amor sălbatic! Prea explicit!

Mădălina Ghenea, scene de amor sălbatic! Prea explicit!

Atenţie, imagini explicite. O vedetă de la noi, goală-goluţă în piscină!Actriţa Mădălina Ghenea (29 de ani) apare într-un pictorial special în ediţia de decembrie a revistei Elle România, alături de fiica ei Charlotte, în vârstă de 8 luni.

Mădălina Ghenea: „Dacă iubesc, atunci mă şi dezbrac“ – VIDEO

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan locuiesc într-un palat de 10 milioane de euro – FOTO

Cel mai tare supermodel român al momentul, în ipostaze incendiare

„Eram în cel mai bun moment din viaţă mea profesională, prezentasem Sanremo, jucasem primul rol principal într-un film în engleză, mă mutasem la Los Angeles, lucram nonstop, şi a apărut ea, minunea mea atât de dorită. Spun minune pentru că medicii mă asiguraseră că eu nu voi avea copii. Am avut o sarcină groaznică, dar m-am gândit zilnic că, după toate acele dureri, o voi ţine în braţe pe ea. Am ascuns sarcina de frică să nu o pierd, am ascuns-o şi de mama“, a declarat Mădălina Ghenea.

„Ne bucurăm enorm să vă prezentăm îngerul nostru, Charlotte! Mădălina&Matei „, a scris Mădălina Ghenea pe reţele de socializare în dreptul imaginii.