Mădălina Ghenea neagă orice implicare în dosarul prostituatelor de lux!

De: Nicoleta Nicolae / 10.02.2015, 10:32
Mădălina Ghenea neagă orice implicare în dosarul prostituatelor de lux!
Fotomodelul Mădălina Ghenea neagă orice implicare în dosarul prostituatelor de lux şi avertizează că îi va trage la răspundere pe toţi aceia care propagă asemenea declaraţii, pe care le consideră "defăimătoare" şi despre care afirmă că îi afectează contractele de publicitate în derulare.

După ce Lavinia Despa, una dintre persoanele cercetate pentru proxenetism în dosarul prostituatelor de lux foloseşte numele de Ghenea într-o discuţie cu un potenţial client, în presă au apărut speculaţii conform cărora Mădălina Ghenea ar fi implicată în acest scandal, în care au fost invocate numele unor asistente TV, care au fost de altfel şi audiate.

Într-un comunicat transmis Mediafax, Mădălina Ghenea spune că aceste afirmaţii sunt contrare adevărului, afectându-i în mod nemeritat imaginea şi activitatea profesională.

„Nu am nicio implicare, de nicio natură, în actele ce fac obiectul dosarului nr. 1206/P/2014 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 (aşa numitul “dosar al prostituatelor de lux”). Am întreprins deja astăzi, 09.02.2015, demersurile legale necesare pe lângă Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 pentru a obţine o confirmare scrisă cu privire la lipsa oricărei calităţi procesuale a subsemnatei în acest dosar”, spune fotomodelul.

Mai multe detalii, pe Mediafax.ro