Mădălina Ghenea, premiată la Festivalul Internațional de Film de la Roma

De: Gabriela Voicu / 18.11.2012, 16:30
Mădălina Ghenea, premiată la Festivalul Internațional de Film de la Roma
Fotomodelul Mădălina Ghenea a primit premiul "Sorriso diverso Roma 2012", pentru rolul interpretat în filmul "Razzabastarda", de Alessandro Gassman, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Roma.

Filmul „Razzabastarda”, de Alessandro Gassman, a fost prezentat în premieră la ediția din acest an a Festivalului de Film de la Roma, care s-a desfășurat în perioada 9 – 17 noiembrie.

În acest film, Mădălina Ghenea joacă rolul Dorinei, o prostituată româncă, din Italia. Visurile și ambițiile sale sunt înăbușite de realitatea societății în care trăiește.

Distincția „Sorriso diverso Roma 2012”, acordată de o asociație culturală, i-a fost înmânată Mădălinei Ghenea într-o ceremonie organizată sâmbătă dimineața, în spațiul Lazio Film Fund, din cadrul Festivalului de Film de la Roma.

Mădălina Ghenea și Alessandro Gassman (Foto: Hepta)

Decernat în acest an pentru a treia oară, premiul „Sorriso diverso Roma 2012” este singura distincție acordată în contextul Festivalului de Film de la Roma pentru abordarea unor probleme sociale. „Sorriso diverso Roma 2012” nu face parte din premiile oficiale ale Festivalului Internațional de Film de la Roma, care au fost acordate în cadrul unei ceremonii organizate sâmbătă seara.

Mădălina Ghenea (24 de ani) a debutat ca actriță anul trecut, în comedia italiană „I Soliti Idioti”, în regia lui Enrico Lando.

De asemenea, în acest an, Mădălina Ghenea a filmat pentru pelicula „Dom Hemingway”, în regia lui Richard Shepard, un lungmetraj care va fi lansat pe marile ecrane în toamna lui 2013.