Mădălina Ghenea s-a logodit cu Marco Borriello?

De: Gabriela Voicu / 16.09.2013, 10:20
Mădălina Ghenea s-ar fi logodit, dar nu cu actorul Gerard Butler, cum ar crede toată lumea, ci cu un fotbalist italian cu care a mai avut o relație în 2011.

Mădălina Ghenea s-a logodit, dar nu cu actorul Gerard Butler, ci cu fotbalistul Marco Borriello – acesta este bomba aruncată de presa din Italia. Frumoasa româncă s-ar fi întors la o veche iubire, cu care ar fi avut o escapadă romantică la Ibiza. 

 

INCEST SAU SIMPLĂ‚ AFECȚIUNE?

 

Borriello este bărbatul alături de care frumoasa olteancă a fost surprinsă în primăvară, la Milano, într-un moment în care luase o pauză cu actorul scoțian Gerard Butler, care nu cu mult timp în urmă a venit și în România pentru a petrece timp cu Mădălina

Marco Borriello

Actrița Belen Rodriguez și alte modele cunoscute în Italia s-au afișat la brațul lui Borriello, dar inima lui ar fi rămas la Mădălina, cu care italianul s-a iubit și în 2011. În urmă cu doi ani, Mădălina spunea că nu avea multe în comun cu Borriello, în afară de pasiunea din intimitate. 

De câteva săptămâni, flacăra s-ar fi reaprins atât de tare încât playboy-ul italian și-a schimbat numărul de pe tricoul de joc. 88 este cifra aleasă, „un omagiu pentru o persoană iubită „, a explicat fotbalistul. Iar tabloidele au făcut legătura: Mădălina Ghenea este născută pe 8.08. 1988. Rămâne de văzut dacă informațiile despre logodnă sunt adevărate.