Mădălina Ghenea și Gerard Butler, nuntă de poveste la un castel scoțian

Apropo.ro / 27.02.2013, 09:44
Mădălina Ghenea și Gerard Butler, nuntă de poveste la un castel scoțian
Bat clopotele de nuntă pentru cuplul Mădălina Ghenea și Gerard Butler. Se aude că au plănuit nunta de un milion de euro la un castel din Scoția.

Mădălina Ghenea și Gerard Butler formează de aproape doi ani unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. Cei doi se iubesc mai mult ca în prima zi, iar Butler nu și-a ascuns dorința de a avea un copil cu femeia pe care o iubește.

Surprinde-ți mama sau iubita cu o felicitare de Mărțișor!

Revista americană Star Magazine anunță că anul acesta vom fi martorii unei nunți de poveste, care se va petrece la un castel din Scoția, țara de origine a viitorului mire.

Se pare că unul dintre casete are ceva mai special și îl atrage pe Gerard în mod deosebit. Este vorba de castelul Dunrobin ce se află pe malul Mării Nordului.

Doar cazarea invitaților i-ar putea costa pe miri circa 500.000 de dolari, la care se adaugă și celelalte cheltuieli. Nu ar fi de mirare ca suma finală să depășească pragul de un milion de euro.

La începutul anului aflam că Mădălina ar fi primit inelul de logodnă de la Butler, care i-a declarat că este „nebun după ea”.