Mădălina Ghenea și Gerard Butler, romantici la Capri Film Festival (Poze)

De: Gabriela Voicu / 01.01.2013, 14:00
Mădălina Ghenea și Gerard Butler, romantici la Capri Film Festival (Poze)
Mădălina Ghenea și Gerard Butler au arătat lumii întregi că sunt îndrăgostiți și fericiți, la Festivalul de Film de la Capri, unde au mers de curând împreună.

Dacă până acum Gerard Butler mergea neînsoțit la evenimente și prefera imaginea de burlac, de curând el a făcut o schimbare, participând la Festivalul de Film de la Capri alături de iubita lui, modelul român Mădălina Ghenea.

Cei doi, care sunt împreună de 8 luni, conform declarațiilor lui Butler într-un talk-show TV, păreau foarte fericiți la premiera celui mai nou film al actorului, „Olympus Has Fallen”.

Cuplul este armonios și din punct de vedere vestimentar, ei alegând outfit-uri casual smart pentru a patra zi a festivalului international.

Mădălina a abordat un look clasic, purtând rochie neagră până la genunchi, sandale negre cu tocuri și palton bleumarin.

VEZI GALERIA FOTO

Mădălina Ghenea (Foto: Hepta)

Cu machiaj discret și părul buclat lăsat pe umeri, modelul în vârstă de 24 de ani a zâmbit larg toată seara și nu și-a dezlipit privirea de iubitul ei scoțian, cu aproape 20 de ani mai în varstă decât ea.

În ciuda alegerii vestimentare destul de conservatoare a Mădălinei, presa din străinătate a fost încântată de frumoasa româncă, Daily Mail notând „ea demonstrează că nu trebuie să îți afișezi prea mult trupul pentru a fi sexy”.

Potrivit aceleiași publicații, Mădălina și Gerard petrec ziua de azi alături de familia actorului, în Scoția, unde este celebrată sărbătoarea numita Hogmanay.