Madalina Lefter, mica artista din Romania care are Italia la picioare (Video)

De: Tanase Dragos - Marian / 26.09.2011, 17:52
Madalina Lefter, mica artista din Romania care are Italia la picioare (Video)
Ieseanca Madalina Lefter, in varsta de 12 ani, a cantat, aseara, la Rai Uno, in duet cu artista australiana Olivia Newton-John, in cadrul concursului "Ti lascio una canzone", o emisiune care se bucura de o mare popularitate in Italia.

Madalina, numita de in presa locala „fetita-fenomen” sau „fetita-miracol”, a cantat alaturi de nimeni alta decat partenera lui John Travolta in cunoscuta pelicula muzicala „Grease”. Evolutia pe scena a fost foarte apreciata de publicul italian, milioane de oameni urmarind duetul de acasa, din fata televizoarelor, iar cei prezenti in sala le-au aplaudat minute in sir.

Emisiunea-concurs „Ti lascio una canzone” are ca scop promovarea muzicii italiene si internationale din ultimii 50 de ani, la finalul fiecarui episod fiind declarata o melodie castigatoare.

Madalina Lefter cu Olivia Newton-John de pe tare.ro

Melodia interpretata de Madalina Lefter in primul episod, „E poi” din repertoriul Giorgiei, a fost declarata castigatoare in unanimitate atat de juriul de specialitate, cat si de publicul telespectator. De asemenea, Madalina a mai castigat 2 episoade cu melodiile „Io vivro (senza te)” din repertoriul Minei, si „In assenza di te”, din repertoriul Laurei Pausini.

Solistii, copii cu varste cuprinse intre 6 si 16 ani, canta alaturi de celebra orchestra RAI, sub bagheta maestrului Leonardo de Amicis.

Olivia Newton-John

Olivia Newton-John

Romanca este eleva in clasa a VIII-a la Colegiul National „Costache Negruzzi” din Iasi si membra a cercului de muzica usoara „Melos” de la Palatul Copiilor din acelasi oras.

Pe de alta parte, ca fapt divers, fiica celebrei actrite Olivia Newton-John, Chloe Lattanzi, dornica de atentie si grabita sa devina si ea notorie ca mama sa, a lansat recent un videoclip cu imagini socante!