Madalina Manole, frica de verigheta

Redacția / 18.01.2005, 16:33
Madalina Manole, frica de verigheta
"Fata draga" cu parul de foc s-a reorientat. L-a lasat pe compozitorul Serban Georgescu, s-a mutat singura si vrea copil. A gasit si cu cine sa-l faca, ca doar nu circula "substanta" prin aer, dupa cum spune chiar ea. Cine e el? Secret. Ne-a primit insa in "cuibusorul de nebunii" si


„Fata draga” cu parul de foc s-a reorientat. L-a lasat pe compozitorul Serban Georgescu, s-a mutat singura si vrea copil. A gasit si cu cine sa-l faca, ca doar nu circula „substanta” prin aer, dupa cum spune chiar ea. Cine e el? Secret. Ne-a primit insa in „cuibusorul de nebunii” si am conversat… mai mult despre fostul sot, decat despre actuala iubire. Prima dragoste, deh.

Ce ai castigat si ce ai pierdut in 2004?

Am pierdut inca un in care nu mi-am vazut un vis implinit, acela de a deveni mamica si am castigat mult timp petrecut in studio alaturi de cei cu care lucrez la noul album…e un timp care nu a trecut in van.

Un copil nu se face singur totusi…Citeam daunazi ca ai fost vazuta la munte in compania unui barbat pe nume Cristi.

Bineinteles ca un copil nu se face singur… eu chiar rad cu prietenii spunand ca nu se ia din aer. Am avut un contract la munte in noaptea de Revelion, dar iubitul meu a avut treaba in alta parte. Am fost doar cu niste prieteni si probabil de aici zvonurile.

Si daca nu il cheama Cristi, trebuie sa aiba un nume…

Nu e o persoana cunoscuta si nu are importanta. Nu ne cunoastem de prea mult timp si nu a fost dragoste la prima vedere. Nu are un nume rasunator si nu e milionar. E un om normal.

Ne putem gandi la o casatorie?…

Citeste interviul integral numai din

Tags: