Mădălina Pamfile a născut o fetiţă. “Iubita lui Mazăre” s-a îngrăşat 30 de kilograme, în sarcină – FOTO

Redacția / 10.07.2018, 11:56
Mădălina Pamfile a născut o fetiţă. “Iubita lui Mazăre” s-a îngrăşat 30 de kilograme, în sarcină – FOTO
Mădălina Pamfile a devenit mamă pentru prima oară. Mădălina Pamfile a născut luni, 9 iulie o fetiţă perfect sănătoasă, în Spania

Mădălina Pamfile a născut în Spania, însă nu va primi cetăţenia respectivei ţări, dat fiind faptul că şi tatăl copilului este tot român.

„De la o oră la alta trebuit să nasc, mâine avem programare la doctor să vedem ce soluţie găsim. Au trecut cele 40 de săptămâni, medicii spun că este normal, se aşteaptă până la 42 de săptămâni. Se spune despre fetiţe că vin mai repede, dar a mea nu vrea. Stările mele au fost destul de grele la început, mi-a fost destul de rău. La 5 luni luasem deja 20 de kilograme, acum am 30 de kilograme în plus. În Spania nu este o opţiune cezariana, decât dacă sunt complicaţii, voi încerca să nasc natural. Chiar dacă fetiţa se naşte aici, nu o să aibă cetăţenie spaniolă, pentru că iubitul meu e român. Pe cea mică o să o cheme Sofia.  Botezul va fi în septembrie, abia aştept”, povestea Mădălina Pamfile pentru Antena Stars, în urmă cu doar câteva zile.

 

Mădălina Pamfile a divorţat de afaceristul Alin Bruno.Mădălina Pamfile, supranumită “iubita lui Mazăre” s-a căsătorit civil în 2015 cu un afacerist timişorean, pe nume Alin Bruno. Apropiaţii ei susţin că înainte de divorţ vedeta ar fi primit 25.000 de euro de la Alin ca să-şi deschidă un salon de înfrumuseţare în Bucureşti.

Mădălina Pamfile, cele mai poze deocheate. Fosta iubită a lui Mazăre, singură şi disponibilă

Mădălina Pamfile, făcută praf de presa britanică! Motivul e de tot râsul