Madalina Pamfile ne dezvaluie din talentele ei ascunse

Apropo.ro / 12.01.2012, 16:20
Madalina Pamfile ne dezvaluie din talentele ei ascunse
Madalina Pamfile, iepurasul Playboy, ne incanta cu ceva dezvaluiri despre talentele ei ascunse. Vezi despre ce este vorba....

Proaspatul iepuras Playboy Madalina Pamfile a declarat pentru evz.ro cum se simte in noua postura de femeie mult dorita de barbati, ce o atrage, noul loc de munca „pacatos” si care ii sunt marile ei pasiuni.

Madalina Pamfile, cunoscuta drept si „eleva lui Radu Mazare„, a parasit liceul in care invata pentru unul particular, dar si pentru jobul din televiziune.

Madalina Pamfile

Viata ei s-a schimbat, a aparut de doua ori in revista pentru adulti Playboy, merge la diverse evenimente: prezentari, clipuri, sedinte foto si este colega de platou a Danielei Crudu, la „Un Show Pacatos”.

Madalina are tot sprijinul parintilor ei, despre care spune ca au o gandire moderna, si ca nu i-a fost teama sa plece la Bucuresti la 17 ani.

Iepurasul Playboy viseaza ca va ajunge undeva sus, in cariera, dar isi mai doreste si un post de prezentatoare de stiri sportive.

In ce priveste pasiunile ei, Madalina recunoaste ca are inclinatii spre „literatura, creatie si imaginatie„. Isi poate dori un barbat mai mult de atat?