Maddox, fiul cuplului Jolie-Pitt, se face actor

Apropo.ro / 12.08.2011, 10:00
Maddox, fiul cuplului Jolie-Pitt, se face actor
Copiii Angelinei Jolie si ai lui Brad Pitt calca pe urmele parintilor lor. Maddox, fiul cel mare al vedetelor, debuteaza ca actor.

Maddox, fiul cel mare al cuplului Angelina Jolie – Brad Pitt, a primit primul sau rol intr-un film, numit „Battling Boy”. Pelicula va fi produsa de Plan B, compania de productie a tatalui sau, Brad Pitt.

Copilul in varsta de 10 ani va juca rolul principal in acest lungmetraj inspirat dintr-un volum de benzi desenate.

Filmul are la baza un volum de benzi desenate despre fiul cel tanar al unui zeu, care isi paraseste casa lui din varful unui munte pentru a se lupta cu niste monstri. Maddox traieste, mananca si respira pentru volumele de benzi desenate, iar Brad si Angelina s-au gandit ca el ar fi perfect pentru rolul principal din acest film”, a declarat o sursa pentru publicatia Daily Star.

Brad, Angelina, Maddox si Zahara

Un alt copil al cuplului Jolie-Pitt, Shiloh, are deja la activ un rol, aparand alaturi de tatal sau in lungmetrajul „Strania poveste a lui Benjamin Button”, cand avea doar 10 luni.

Angelina Jolie si Brad Pitt au impreuna sase copii, trei adoptati – Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam – si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.