Made in China: Extractor automat de spermă, în spitale!

De: Dragos Tanase / 03.11.2012, 21:00
Made in China: Extractor automat de spermă, în spitale!
Nu, nu este o glumă! Spitalul Zhengzhou din China vrea sa vină în ajutorul bărbaților infertili cu un dispozitiv care revoluționează medicina în domeniu: extractorul automat de spermă.

Acesta costă 2.800 de dolari și e prevăzut cu un aparat de masaj care oferă utilizatorilor „o senzație accentuată de confort”, adresându-se bărbaților care au probleme de fertilitate și care nu pot să doneze spermă „dupa metoda tradițională”.

Dispozitiv automat de extras sperma, in China de pe tare.ro

Aparatul este dotat cu un ecran și sistem audio surround, iar utilizatorul poate regla temperatura, amplitudinea, frecvența și viteza.

Clipul video cu respectivul dispozitiv a făcut furori pe Internet, dar creatorii lui au precizat că aparatul va fi folosit doar în spitale, pentru tratarea problemelor de infertilitate, acesta nefiind destinat donării de lichid seminal.

Și totuși, un student din China n-a mai avut parte de această plăcere, ci dimpotrivă… A murit în timp ce dona… spermă! De altfel, Tribunalul din Wuhan, provincia chineză Hubei, a deschis o anchetă cu privire la moartea subită a respectivului student la medicină, în timp ce dona spermă la banca specializată afiliată universității la care învăța.